Thursday, December 29, 2011

Bread Maker

Assalamualikum. 

Sejuknya malam ni, tangan sejuk macam ais. Semalam macam bagus je saya plan nak ajak encik suami shopping bread maker malam ni. Sekali sejuk sampai 10-11 degree terus saya jadi beku otak. Akhirnya dah letih dia pujuk saya pergi dia saja pergi dengan adik Azhad. Aqilah dah pengsan dek penangan laksam ummi. Agaknya jumpa ke tidak bread maker tu ye? Kalau hubby bawa balik BM untuk saya malam ni esok lepas subuh saya akan merotilah jawabnya. Orang sedang giler meroti memang macam ni ke?
www.tips-fb.com

16 comments:

EnciK AxixOu said...Reply To This Comment

roti pown roti la jnji dpt mkn.kn..haha

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Wah..sedap klu mkn roti buat sendiri.nih..kemain rajin lg LM..

alexa yussida said...Reply To This Comment

nanti makan roti hari2 mcm arabian :D akak,kalo 10-11 kat sini tuh kira panas tak terkira kak..huuu (msia jugak best kan..hee)

Syat0za Zai said...Reply To This Comment

bread maker tu apa? *gila tahu! =..=


*kak, shoutbox tu senang je nk masukkkan, bukan susah ;)

Woofer Storm said...Reply To This Comment

sayang lebih kat asben ye ummi..

#kita kaum ppuan kena pndai jaga makan suami..hehe baru suami sayang..waaa nak kwin..hehee

Lelord said...Reply To This Comment

hehehhehe senang sklet kan guna BM xde la lenguh jari-jemari

Cikpuan rara said...Reply To This Comment

hehehehe mesti besh kan dpt buat roti.akk pos kat rara sket =.=

lieynanilaz said...Reply To This Comment

dapat BM ...mesti rajin2 meroti...

ieda said...Reply To This Comment

wh sedap tuu .. merotilah dik .. kalau banyak leh share ngan kami di sini :)

pena rozie said...Reply To This Comment

X pe roti pun sedap jugak

Mama Zharfan said...Reply To This Comment

hehe rajinnya LM :)

diana said...Reply To This Comment

boleh buka kedai ni..;p

YNA HERMOSA said...Reply To This Comment

roti pun sedap apa, hihihi

Azwani said...Reply To This Comment

bestnya kak nak dapat toys baru...

Izan Ishak said...Reply To This Comment

wahhh...bestnya beli Bread maker. bolehlah kirim roti ke sini ye LM...

Peri PiA said...Reply To This Comment

home made roti best nya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...