Friday, December 30, 2011

DjShaz di Hot fm Kelate





Assalamualaikum.....




Tahun baru 2 Januari nanti sahabat kita wanie akan mula bersiaran di hot fm kelate. Wanie dikenali sebagai dj shaz akan memulakan tugas pertama pada 2 januari dan berdebar-debar dengan feedback dari pendengar.



LM sokong dj shaz, moga kerjayanya berkembang dan mendoakan dirinya terus maju dalam kerjaya. Bagi pendengar pantai timur anda boleh mendengar celoteh di kelate - 105.1 fm jika tak dapat, menerusi online streaming:hotfm.com.my



   
www.tips-fb.com

4 comments:

Aku Ibu Muda said...Reply To This Comment

sis...will try to read ur wishes (kat FB tu) masa segmen dedikasi (11 pg - 2 ptg)

thanks!

najihah sahami said...Reply To This Comment

waa...dj shaz ni blogger??hebat ah!

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

x sabar nak tunggu kemunculan HOT FM Kelate

Syat0za Zai said...Reply To This Comment

macam bestt je :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...