Wednesday, December 21, 2011

Mahu Tempah Header ?



Assalamualaikum dan salam sejahtera. 


Ingin saya kongsikan satu info. Bagi sesiapa yang berniat nak bertukar header baru, nak yang kelip-kelip ke...tak tahu nak buat, tak rajin nak buat atau apa saja dan ingin menempah..boleh la buat tempahan kepada adik saya zai syatoza.



Zai dah tamat SPM dan sedang bayak masa terluang so dia bersedia menerima tempahan dari kita semua. Header saya pun adik zai yang buat ye, mesti dia pening sebab asik kena buat pink phanter je semua header saya..haha.



Apa pun, boleh lah terjah blog zai syatoza bagi yang berminat ye. 
www.tips-fb.com

7 comments:

Syat0za Zai said...Reply To This Comment

amboi kak.. haha :D
thanks kak lydia <3

laskar pelangi said...Reply To This Comment

nak try terjah la blog dia =)

bersama kak Es said...Reply To This Comment

pink panther ..... teringat lak kat kete Intan :)

duan lang said...Reply To This Comment

nk jugak...huhu..kak suh la die wat satu kat saye..uaaaa...

fRaMe+LenSeS said...Reply To This Comment

cntik la kak. :D

Peri PiA said...Reply To This Comment

wah best2

Solihin Zubir said...Reply To This Comment

not bad jugak eh hasil dia..

harga pun murah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...