Monday, December 26, 2011

Makanan enak

Assalamualaikum.

Salam isnin buat semua. Apa menu enak korang hari ni? LM masih belum fikir nak masak menu apa lagi. Semalam masak sambal sardin. Semua pakat makan bertambah. Lauk sardin pun sedap jika dimasak kena gayanya kan? Cili perlu garing, minyak perlu cukup,bawang tak boleh lokek pasti lauk menjadi enak. Saya tak pandai masak tapi saya suka masak sebab saya suka makan. Kalau kita suka makan makanan enak pasti kita usahakan masak makanan seenak mungkin, betul kan?
www.tips-fb.com

13 comments:

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

betul..sambal sardin tu pembuka selera tuh.. hehehe

azwa amani said...Reply To This Comment

betulllllllllll :) hehehe

Fakhruddin Abdul Aziz said...Reply To This Comment

sedapnya..terliur la pulak...

Cik Ina Do Do Cheng said...Reply To This Comment

betul tu lydia, masak apa je, kalau kena gaya sedap.

cik ina nak tanyalah , kenapa ye kalau kat opis , setiap kali cik ina gi blog , keluar link website lain. kalau kat rumah je cik ina boleh gi blog ko.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Chekgu Azrinebetul cikgu azrine..semua anak saya suka sardin

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@azwa amanibila azwa nak msk tuk akak?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Fakhruddin Abdul Azizhaha..kena msk la..dah terliur pulak ke?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Cik Ina Do Do Chengye cik ina..mmg sedap klu kena gaya, saya terkenang2 scone cik ina..nak sgt cuba tp lum sempat.

cik ina, mmg ramai kwn2 yg tak leh buka blog saya klu kat opis..saya pun tak tau naper..huhu

simply nana said...Reply To This Comment

sama menu lah kita, semalam pun masak sardin juga.makan dengan nasi panas2...ermmmm memang sedap, ptg makan dengan cekodok lak..ummph

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

nak ayam penyet.hoho

Woofer Storm said...Reply To This Comment

kalau pndai masak,mknn ringkas pun jadi sedap.hehe

Juliet_iRa~" said...Reply To This Comment

btol2..lawan dengan telur dadar pon sedap..heee..nasi panas2..;D

Peri PiA said...Reply To This Comment

lauk yg ringkas itu sgt sedap :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...