Thursday, December 8, 2011

Nuffnang - Pembakar Semangat




Assalamualaikum dan salam sejahtera. Bagi blogger baru pasti ramai yang pasang iklan nuffnang kan? Jangan lupa ingatkan pakcik nuffnang tentang iklan yang halal saja perlu disiarkan di blog korang kerana pernah LM terjumpa di blog adik-adik yang ada iklan tak sepatutnya.



Sebenarnya bagi blogger suam-suam milo macam LM ni bukan membukit sangat pun duit nuffnang, tapi oleh kerana selalu BE melekat kat blog, pastilah ia memberi semangat untuk membukitkan lagi busut tu kan? Kalau dapat cash out ratus-ratus tiap cek lagi syok kan....



Bagi yang baru selamat berblogging, bagi yang lama mantapkan entri. Moga di sebalik celotoh kita ada terselit sedikit info atau pengajaran buat yang membaca. Nak BE baru boleh pakcik nuffnang? ekeke..nak kipas tak larat, merayu je la...boleh la..nak BE nak BE...hak hak hak.
www.tips-fb.com

4 comments:

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...Reply To This Comment

Tak pernah cash out Nuffnang. Tp meningkat lah sikit2. :)

fRaMe+LenSeS said...Reply To This Comment

ta penah dapat Be. :D

najihah sahami said...Reply To This Comment

akak bnyk BE eh?jom share. hehe

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

LM.. boleh tak buat entry pasal nak berdot com.. teringin nak tahu..kalau LM dah buat.. nanti kasi link kat blog saya ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...