Thursday, December 29, 2011

Pembaca Setia




Assalamualaikum semua. Salam khamis buat semua. esok jumaat, hari cuti buat saya. Blog cuti sebab tuan blog busy dengan keluarga. Malam ni lepas solat jangan lupa baca surah al-kahfi okey...



Nak cerita pasal pembaca setia blog. Ini bagi pembaca yang bergelar blogger ye. Alhamdulillah dah setahun tiga bulan blog pink phanter saya ini. Dah ada pembaca setia yang merupakan sahabat sejati pun. Saya perasan, pembaca setia ni ada 2 jenis. Dia ni memang tak komen...datang baca dan terus pergi. Saya akan balas ziarah juga bila ada kesempatan walau dia tak tinggal jejak tapi saya akan cari mereka juga. Sebab saya perasan tiap hari mereka datang baca ke laman pink saya ni. Terima kasih....



Ramai juga yang jenis datang 3-4 hari sekali je. Tapi sekali datang dia baca semua entri saya. Memang saya amat hargai mereka ni, bayangkan sekali komen sampai 7-8 entri tu...wahh memang pembaca setia kan?



Saya ada bercadang nak tutup blog, bersara saja atau private kan blog...tapi bila fikir semula rasa tak adil buat pembaca setia saya. Tak kira anda blogger atau tidak, selagi and pembaca di sini adalah menjadi tanggungjawab saya untuk menghidang entri menarik, info terkini, bermanfaat atau sekadar santai-santai saja untuk bacaan kalian. Ukhwah kita terjalin dari sini, maka takkan saya mahu memutuskan begitu saja.



Pembaca senyap, pembaca bersuara...semua saya hargai. Maaf blog saya agak berat buat pengunjung ada yang suarakan lambat loading. Saya tak rela memendekkan entri saya jadi hanya satu dalam page ni kerana kesian pembaca setia susah nak selak baca entri lama. Memang berat pun...lebih seratus pun..dulu 80 je beratnya...sekarang dah berat sangat..jangan mengensot sudahla...huhu.

www.tips-fb.com

16 comments:

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

pembaca setia..pembaca xsetia?? :)

fRaMe+LenSeS said...Reply To This Comment

berat ka, ringan ka, cepat macam f1 ka, lembap macam siput pun adik tetap nak mai jugak. tak kira. tak kira. :D

p/s rdu la tak smbang ng kak lama. huu T.T

Cik Bambam said...Reply To This Comment

saya 2-2 kak.. kekadang drop komen.. kekadang baca jek.. kekadang 3-4 hari dtg then baca semua kalau sempat.. :P

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

Akak pon sama ngan komen atas tu... Ikut sempat...

Ngengsot pon akak tetap singgah... :D

simply nana said...Reply To This Comment

Bila hati sudah sayang, susah nak dilepaskan...walaupun jauh, tapi gunakan jari pun boleh utk pengutus rindu..he3

Sunah Sakura said...Reply To This Comment

ehh eh header baru lah~~~ :p

ieda said...Reply To This Comment

yee akak ada sampai nak private kan jugak LM .. sbb ada diluar sana yg x puas hati ngan kita .. macam2 jenis org kan ..

x leh nak marah .. dah lumrah ..
tapi bila fikir2 hanya 2-3 org mcm tuu , selebihnya suke je blog kite ;)

H.J said...Reply To This Comment

hohoo..kak LM kan baik..mesti ramai pengunjung kan..?ahha

Cikpuan rara said...Reply To This Comment

akk tak yah lah nk private kan.lantak lah org nk kata apa kak.

Tina Othman said...Reply To This Comment

bestnya ada pengikut setia =)

YAYA AZURA said...Reply To This Comment

Hari nie rasa rajin nk komen.. hihii....

najihah sahami said...Reply To This Comment

akak..jangan la sampai nak privatekan blog..akak xrindu kami ke nanti. sobssss

zalin onceitalk said...Reply To This Comment

memang susah nak cari pembaca setia kak..tapi, saya pembaca setia blog akak..:)

bersama kak Es said...Reply To This Comment

rugi la kalo tutup..byk ilmu kewanitaan ni dalam ni .

cam kementerian wanita la pulak. kalo tak de mesti cam kehilangan :(

Kalamhati said...Reply To This Comment

kalau tutup takmo kawan!hehe

iza said...Reply To This Comment

Assalam..
Macam2 jenis pembaca kan...
Kalau iza blogwalk dengan smartphone, jadi silent reader la sekejap..malas nak komen. Kalau guna lappy, rajin la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...