Tuesday, December 20, 2011

Sedap Peluk Sejuk-Sejuk Ni



Assalamualaikum....

Sihat semua? musim hujan sekarang ni ye? Sejuk-sejuk ni memang sedap peluk-peluk ek? Kat Qatar pun kadang-kadang sampai 10 degree seuhu kat sini. Sejuk sampai nak beku jari dan muka rasanya. 
Baby syafiq lah paling bahagia sejuk-sejuk ni. Dia terlebih manja la pulak. Asik minta dipeluk siang malam. Sedapnyer ummi peluk kot? siang memang asik nak ummi peluk, malam pun takmo tidur jauh dari ummi, hampir sepanjang malam asik menyusu dan nak peluk. Kesejukan kot?



Agak-agak nanti musim panas baby syafiq masih minta peluk ke atau takmo ummi peluk erat-erat macam sekarang ek? kadang kala geram juga....menyusu tak putus-putus sampai ummi rasa nak pitam takda tenaga. Siyes rasa sangat lapar. Rasa nak bawa termos naik atas, tengah malam boleh bancuh milo panas kalau kelaparan akibat syafiq asik menyusu. Tapi mata pun tak boleh buka...mana nak bancuh milo?
Sejuk+Peluk=Tidur...hehe.

 

www.tips-fb.com

12 comments:

Jo Qusary said...Reply To This Comment

Manjanya baby Shafiq kena peluk siang malam, hehehe...

Hassan said...Reply To This Comment

Salam Sejahtera
Blog yang menarik ~~~

zalin onceitalk said...Reply To This Comment

pelukan ibu akan mengeratkan lagi kasih sayang anak dgn ibu..hihi..

qasehraihan said...Reply To This Comment

memang fakta tu..
sapa yg xsuka sejuk..hehe

kiz said...Reply To This Comment

itulah kasih ibu..

diana said...Reply To This Comment

syok nye..
sejuk2 dapat peluk pulak..
aduhai..best nya jadi baby..

kakak2 dia kalau tengok LM
dok peluk baby je depa jeles tak??
hehehh

azwa amani said...Reply To This Comment

bestnye peluk baby.. :)

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

baby shafiq je ke nak peluk??hahaha

Lelord said...Reply To This Comment

hehehhehe mmg best peluk2 ni :P

FasiHaH SupiaN said...Reply To This Comment

hehehe biasalah nak manja2 ngan umminya

najihah sahami said...Reply To This Comment

alalala..best la tidur ad orang peluk eh. ehee..

Peri PiA said...Reply To This Comment

alolo,bb tomei kuat mamam ye
LM pon mkn yg berkhasiat tau,t.care

pia kat pejabat ni pon xtahan kesejukkan..hujung tahun kan musim hujan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...