Monday, December 19, 2011

Sepi



Assalamualaikum dan salam sejahtera. Sepi je blog ni dari jumaat tak berupdate.3 hari tanpa entri baru boleh pecah rekod. Rasanya belum pernah saya tinggalkan blog ni lama begitu. Tanda nak bersara awal dari berblogging lah agaknya kot?




Rindu? ye tersangat rindu pada blog kesayangan dan semua pembaca setia di sini. Terlalu banyak aktiviti yang membuat blog terabai begitu lama. Pemilik blog pula ketandusan idea untuk mencanai entri menarik di blog ini...hehe.
Bagi saya tarik nafas dulu nanti saya share cerita dengan korang ye...selamat berblogging buat sahabat blogger semua.

 
www.tips-fb.com

8 comments:

diana said...Reply To This Comment

tu la..
saya tengok sepi je blog LM 2,3 hari ni..

Scarlett O'Hara said...Reply To This Comment

Jgn berhenti blogging ek Miza.

ieda said...Reply To This Comment

rinduu juga ngan LM ..
x per dikk take ur time :)

eiyzniey said...Reply To This Comment

Smoga mndpt lbh byk idea..
:)

Syat0za Zai said...Reply To This Comment

tapi zai lagi lama kottt tak update :3

Peri PiA said...Reply To This Comment

LM syg jgn berhenti menekan keyboard utk blog ye

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

huhuhuhuhu...jgn la...jgn la tak cerita....

qasehraihan said...Reply To This Comment

sy pun dah lama xbuat entry..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...