Wednesday, January 4, 2012

2 Biji



Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Malam tadi lepas isya' saya gagahkan diri buat almond london. Teringin sangat nak makan. Dapat la tak sampai 100 biji, first time buat silap teknik rupanya. Bukan main besar kuih saya..haha.



Siap buat biskut raya...rayalah sangat saya siapkan sandwich untuk bekalan suami dan anak-anak untuk esok pagi, risau tak sempat pagi-pagi. Tadi semasa mereka bersarapan saya tanya maisarah dan azhad nak bawa almond london? maisarah nak 6 biji. Azhad kata dia nak 2 biji. 



2 biji? dia ingat saya jual berapa riyal sebiji ye? jimat betul budak tu nak 2 biji je bawa bekal ke sekolah. Hahahaa...layankan saja, kalau bagi lebih nanti dia merajuk. 2 biji pun okey.


Azhad berumur 6 tahun dalam cerita di atas.

 
www.tips-fb.com

8 comments:

azwa amani said...Reply To This Comment

diet ke anak akak tu.. alalala, bestnye buat almond london, kalau buat kat Qatar kena tukar Almond Qatar,,, huhu

ainasuhana said...Reply To This Comment

comel ye.. 2 biji jer..hehehe

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

saye nak sebiji jela..
tapi duit riyal xde..hikhik

pena rozie said...Reply To This Comment

ckp besar 2 biji cukup ler. hi...hi...hi...

Lelord said...Reply To This Comment

ekekekkee 2 bijik je? kalau auntie lela seploh bijik pun lom tentu cukup...

mood sakng tengah melantak biskut makmur...sedapnya nak buat tak reti order je 200 biji hahahhaha senang

najihah sahami said...Reply To This Comment

mish nak berbiji2...boleh kak?heheh

adele said...Reply To This Comment

rajin umi dia bat almond london..hehe

Peri PiA said...Reply To This Comment

pia nak 5...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...