Monday, January 16, 2012

Almond London



Assalamualaikum dan salam sejahtera.




Belek punya belek terjumpa gambar almond london saya. Tempoh hari sewaktu balik cuti ke tanah air saya bersalin. Orang sibuk beraya saya berpantang. Memang tak merasa nak makan kuih kegemaran saya ni. 



Rasa teruja nak buat tu ada tapi sangat takut sebab belum pernah cuba. Saya ni tak pandai masak biskut raya sebenarnya. Saya belek resipe di blog CMG berulang kali. Terliur nak cuba resipenya. Saya beranikan diri buat walau tak cantik tapi sangat sedap dan menepati piawaian tekak saya. 





Nasib saya tak begitu baik, banyak bahan takda masa nak buat. Saya tak jumpa paper cup warna hitam dan cari badan cincang pun takda hari tu. Saya hentam guna apa yang ada sajalah. Makan sendiri takda siapa nak marah kan...hehe.




Nak resipe boleh pergi search di blog CMG ye...biasalah LM ni sangat pemalas nak taip entri. Takut banyak typo pula nanti terus korang tak faham apa. Blog CMG sangat best, hari-hari saya menyemak kat sana cari resipe sedap dan selongkar dapur beliau kot-kot ada resipe mudah boleh saya jadikan panduan. Belum kenal blog CMG? silalah terjah ye, resipe sedap-sedap semua ada kat sana. Buat CMG, tq atas perkongsian resipe di blog anda...



www.tips-fb.com

9 comments:

intan_blur said...Reply To This Comment

peberet almond london..;)
tp x reti nak buat..

najihah sahami said...Reply To This Comment

Kalau mish..dh xcukup brg..xdenya mish nk terus buat..gigih btol akak ni sorang...

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

nyum2..comot saye makan almond london ni..hihi

Aku Ibu Muda said...Reply To This Comment

nampak sedap! :)

L said...Reply To This Comment

suker mkn cekelat..=)

jom baca sekejp..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/berkata-dengan-lemah-lembut.html

Lina said...Reply To This Comment

dulu penah cuba sekali tp x berapa menjadi...sampai ke hari ni x penah cuba lg cuma harapkan almond london yg kakak buat jer

Cikpuan rara said...Reply To This Comment

rajinnya kak =)

eiela said...Reply To This Comment

saya suka jugak almond london nih. sedap.

Izan Ishak said...Reply To This Comment

miza... izan pun tak pandai buat almond london ni. pandai makan aje.

dari dulu blog CMG mmg jadi rujukan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...