Sunday, January 8, 2012

Bila Tak Ada Diadakan

Assalamualaikum,saya sedang berdebar-debar menanti hasil ujikaji 'terlampau'saya. Kelmarin sebelum tidur saya bawa naik atas katil pen dan kertas. Akibat terlampau giler meroti sambil belek iphone saya menggoogle resipe roti naik di blog encik mat gebu.Pagi tadi seawal 6.30 saya dah mula meroti. Bila tengok resipe tu,saya pelik takda telur. Saya ambik sebiji dan hentam letak telur,fikir saya takkan roti takda telur. Mungkin kerana terlalu mengantuk saya terlupa nak tulis telur dalam resipe tu kot? Tapi....bila dah siap uli says google lagi dan memang tak pakai telur. Apalah nasib roti naik saya? Orang tak letak telur saya hentam letak telur. Saya berdebar- debar menanti hasilnya.....huhuhu
www.tips-fb.com

13 comments:

azwa amani said...Reply To This Comment

jadi tak sis?? hehehhe. takpe, buat resepi sendiri kalau jadi.. hehehe :)

lieynanilaz said...Reply To This Comment

dah jadi lom roti tuh!!...

Bila Hati Azwani Berbicara said...Reply To This Comment

relax kak...mungkin jadi mkin gebu je kot :)

Bila Hati Azwani Berbicara said...Reply To This Comment

relax kak..paling tidak pun mungkin roti akak tambah gebu :)

Hanis Azla said...Reply To This Comment

so, bagaiman hasil meroti tu lydia? he..he.. akak pun selalu gitu.. dah ambil resepi tapi rasa tak confident nak ikut.. then tambah sendiri.. tp sudahnya mmg tak jadi..

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

semoga kerja meroti LM menjadi sangat sedap dan marvelos.. hahaha

ieda said...Reply To This Comment

ekekkek akak x pandai buat .. kira tgk je hasil LM nie nanti .. rasanya ok koot ;)

Izan Ishak said...Reply To This Comment

izan plak yg berdebar sama nak tgk hasilnya... janji sedap tak kisahlah LM...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

cer tayang sikit nak tngk...

Lelord said...Reply To This Comment

hapdet cepat

erysweetie said...Reply To This Comment

hehe..jadik resepi baru =p

zalin onceitalk said...Reply To This Comment

master chef!! hihi..

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

hihi..wat resipi baru plak ummi ek.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...