Tuesday, January 3, 2012

Blog Itu Hanya Sebagai Diari Ke?



Assalamualaikum...

Apa khbar semua. Sihat ke? Hari ni anak-anak mula bersekolah, syukurlah semuanya baik-baik saja walau agak kalut terlewat bangun tadi. Mujur bekalan hubby dan anak-anak saya dah siapkan dari malam tadi. 



Korang menulis blog sebagai diari saja ke? Saya hairan betul, ramai yang singgah ke sini anggap blog saya ni diari hidup saya. Kalau saya buat entri meraba orang komen ingat saya yang kena raba. Saya cuma buat tajuk untuk kita pandang, teliti dan bincang bersama. Adakah setiap isu yang saya bincang perlu ada kaitan dengan saya?



Kalau saya cerita pasal sahabat, kesedihan, putus kasih...adakah ia berkaitan dengan saya? hati-hati bila meninggalkan komen atau membuat andaian. Maka jika tak mau tersalah komen sila baca entri sampai habis. Kan saya dah sebut pasar malam di qatar takda kes meraba, terang-terang saya bagitau saya duduk di qatar. Adehhh malas dah nak buat perkongsian asik terkena batang hidung sendiri je.Sila baca entri sampai habis...huhu.




www.tips-fb.com

15 comments:

Jo Qusary said...Reply To This Comment

Blog saya memang blog diari... ntah camne boleh termasuk pulak tips2 yg pelik sekali, hehehe...

Innanie | Ariffin said...Reply To This Comment

saya selalu cuba elakkan blog sy sbg diari online. yes, i do put some of my personal life there but not too much! saya akan cuba jadikan blog sebagai tempat berintelektual~

Lina said...Reply To This Comment

emmm blog kak lina pun mula2 cam diari jg tp lama kelamaan bercampur2 entrinya hehe

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

xpenah anggp blog sbg diari

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Jo Qusarytakpe jo..kadang2 info tu berguna bg org yg membaca

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Innanie | Ariffinye..kita sama.sis pun tak suka terlalu bercerita di sini

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Linabetul kak lina..lama2 kita dah suka bercerita itu ini utk berkongsi di sini kan?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Iffah Afeefahraqmai ingat ini diari akak..huhu

nFx said...Reply To This Comment

biasa la, sometimes people cuma baca skip2...yg pembaca tegar blogg jer yg akan baca habis...tu yg dtg komen bermcm jenis...

diana said...Reply To This Comment

hweheh..
saya pun pernah ada pengomen gitu..saya cerita pasal suami yang suka merajuk dia ingat suami saya yang merajuk...
dia tak tahu saya tak kan cerita hal saya dan suami kat blog...
yang peribadi sangt pun cuma cerita maisara je...

ieda said...Reply To This Comment

hurmm memang ada org macam nie
kalau x tahu cerita jgn komen panjang2 , cukup sekadar say helo kalau dah malas sgt nak baca , ye dokk ... idoklah kita rasa sakit ati ekke :)

Azura @ cik buaya said...Reply To This Comment

blog zura pun lebih kepada personal life.. nme pun kisah klasik azura.. kdg2 mungkin ada yang pikir terlalu berkongsi kisah sendiri..tapi zura happy berblog mcm tu :)

YAYA AZURA said...Reply To This Comment

org tu baca lompat-lompat tu..jadi tak faham cerita....

adele said...Reply To This Comment

em...biasanya akn terjadi perkara ni bila org tak baca entri smpai habis..semata tinggal komen nk tggl backlink je..huhu

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

hurmm..kadang2 orang ingat sume yang kite tulis more on personal..
kne letak note kt bwh la kak..

note:tiada kne mngena ngan hidup saye..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...