Thursday, January 26, 2012

Cekodok Udang- Garing Dan Sedap!



Assalamualaikum...


Dah ssarapan ke? Mengopi ke mengeteh hari ni? Lama sungguh saya tak mengopi...hik hik hik. Dapat mengopi sambil layan angry bird memang terbaik la untuk lepas geram....haha.
Jemput lah makan cekodok udang yang garing dan sedap ni. Cicah sos life atau kimball memang terbaek! Anak-anak saya takmo makan kalau tak garing, mereka pandang sepi je. Cekodok udang makanan kegemaran anak-anak saya. Bestnyer, ummi pun saka...hihi.



P/s: doakan perjalanan umrah dan ziarah kami berjalan lancar ye.
www.tips-fb.com

15 comments:

laskar pelangi said...Reply To This Comment

mmg best cekodok garing.kalau tak caring,cam xbest plak kan..best dimakan panas2 ni:)
ditambah lagi makan ngan sos..yummy!

Kakzakie said...Reply To This Comment

Krup-krap-krup-krap kalau rangup LM. Anak-anak pun dah pandai memilih...

Cikpuan rara said...Reply To This Comment

owh akk g umrah eh?moga selamat semuanya kak =)

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

hurmm..sos life yg shedapp~~

diana said...Reply To This Comment

banyak gambar nmakan hari ni yang buat perut saya berbunyi2 minta diisi..hehhehe

Mohd Sukur Ibrahim said...Reply To This Comment

mengopi pun boleh! hehehe..semoga perjalanan umrah dan ziarah LM berjalan lancar...

KuNanGKuNanG said...Reply To This Comment

sedap ni..makan sambil tengok tv..layan...:)

nOOrsha said...Reply To This Comment

sodapnyea cekodok!:)

Lea Isnawi said...Reply To This Comment

cekodok garing memang sedap!
tambah time2 panas

najihah sahami said...Reply To This Comment

waaa....sedap kak kalau cicah ngan sos, minum teh o panas...nyam2

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

sedapla LM.. terliur.. dah lama tak buat...

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

nyumi kak

suke rangup2

MaYa MustWany said...Reply To This Comment

huuuu macam mak mas wat,sekejap je licin kami sebat.hahaha.udang besor2..pe lagi dok cri mna yang bnyk udang..hahaha

deno said...Reply To This Comment

nampak sedap! tapi deno tak boleh makan udang... kalau sotong takpe... :)

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

Ada petua x nak kasi Dia lembut je, selain dr letak penaik ngan telo... Akak buat kalau dh sejuk tu, keras... *tepung tu akak ayam dl sblm bancuh, still x jadi*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...