Sunday, January 1, 2012

Dah Takda Dah

Assalamualaikum. Orang terakhir taip kotak jerit adalah saya sendiri tadi. Esok pagi dah takda kotak jerit untuk saya intai siapa yang ziarah. Sedihnye. Jangan tanya naper saya tak ganti dengan yang baru kalau korang takmo tengok saya sedih. Sob sob sob.
www.tips-fb.com

11 comments:

Abu Luqman said...Reply To This Comment

salam tahun baru

ieda said...Reply To This Comment

loor dikk
meh akak tolong letakkan fibox nak ??
btahu akak ..
bagi password dan email utk blog kat email akak ..

nanti btahu akak melalui entry akak tau .. @ emailkan aje pada email add akak yg ada pada iklan maajun tuu ;)

MULAN said...Reply To This Comment

tak best jgk kan takde kotak jerit.. say atak guna tapi suka masuk kawan2 punya..

Woofer Storm said...Reply To This Comment

salam ummi..baru dapat ziarah,semalam duk lepak kat fraser hill..

#takpe,setiap alasan pasti ada puncanya..

Belalang hijau Perisik said...Reply To This Comment

rasa mcm x moh tanya...
tp nak tanya jugak nape? :)

al-lavendari said...Reply To This Comment

tajuknya menggusarkan ..

tak apa .. lain bila2 masa boleh tambah semula bila rasa teringin semula.

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

dh tukar ke cbox.. huhu.. mcm xbiasa..but lama2 get used to it kot.. insyaAllah

Izan Ishak said...Reply To This Comment

yelah LM... cam tak best pula tak de tempat nak jerit2...

H.J said...Reply To This Comment

kotak jerit..tapi dia gembira je tu..haha

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

tak pa lah dik...ni mesti ada yg tak kena ni kan...kita faham...

Dr Hafiz said...Reply To This Comment

Salam LM , Saya rasa apa yang LM lalui ada kaitan dengan salah satu entri dari blog saya ke.. Minta maaf ya LM kalau haters tu singgah blog LM pula...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...