Wednesday, January 18, 2012

Entri Take Five



Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Entri take five kiranya ni, dari pagi tiada entri. Busy super duper...haha. Insya Allah jika tiada masalah kami akan bertolak ke Mekah lewat malam ini atau awal pagi esok.




Busy packing baju...siapkan bekalan makanan sepanjang perjalanan nanti. Harapa tiada masalah di border nanti, perjalanan makan masa 20 jam juga dari qatar ke sana. 



Doakan perjalanan kami lancar, kereta tak meragam dan anak-anak sentiasa sihat sepanjang mengerjakan ibadah umrah dan ziarah nanti.



Ok, dah 5 minit...saya teruskan urusan saya dulu. Maassalamah.... Ilalliqa' !


p/s: jika blog tidak meragam, akan ada entri auto publish. Tinggalkan jejak di ruang komen dan saya akan balas ziarah. Komen akan saya approve selepas saya pulang dari madinah nanti.



www.tips-fb.com

18 comments:

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

stia menanti kak

ingt nk gimme five td

diana said...Reply To This Comment

bestnya pi umrah lagi...
dengan anak2 pulak tu...
seronoknya jadi LM..:)

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Selamat menunaikan umrah LM..selamat pergi dan pulang ye..

azwa amani said...Reply To This Comment

selamat pergi dan selamat pulang. ALhamdulilah ada rezeki ke tanah Suci.. amani nak juga.. hehehe :P

deno said...Reply To This Comment

hihi... sempat lagi kakak deno nie update... :)

Eyrique Ettiqazz. said...Reply To This Comment

bestnya LM.EE mmg nak pegi Mekah tapi ongkosnya enggak ada..EE harap LM tolong doakan utk EE sbb ia merupakan salah satu impian utk thn 2012 ni..doa2kan kejayaan EE dlm pljrn slps lama meninggalkan alam buku,pensyarah dan assignment...semoga slmt pegi dan blk utk LM sekeluarga..

Kat sana skrg pkl bape?

cik violet said...Reply To This Comment

hati2 sis..selamat menunaikan umrah ea :)

Lelord said...Reply To This Comment

selamat mengerjakan umrah...mudah2an semuanya dipermudahkan

Syat0za Zai said...Reply To This Comment

wahhh, syoknya! :D
nk ikot! T_T

semoga segala2nya selamat kat sana :)

slmt pergi dan pulang kak :D

Woofer Storm said...Reply To This Comment

salam ummi..hati2 ye sekeluarga,semoga perjalanan ummi skeluarga diberkati...amin3

laskar pelangi said...Reply To This Comment

semoga selamat sampai ke destinasi kak :)

missSenget said...Reply To This Comment

syoknya sis LM...!


rindu suasana kt sana.. T__T

semoga slmt segalanya dan dipermudahkn segala urusan..

simply nana said...Reply To This Comment

Selamat mengerjakan umrah..semoga dipermudahkan segala urusan....

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

moga segalanya dipermudahkan tuk akak~~

Izan Ishak said...Reply To This Comment

selamat menjalani ibadah umrah buat miza dan keluarga...

semoga selamat pergi dan pulang...

Lina said...Reply To This Comment

semoga segala urusan dipermudahkan

Peri PiA said...Reply To This Comment

MasyAllah ke tanah suci,pia doakan perjalanan yg lancar dan selamat utk LM sekeluarga

najihah sahami said...Reply To This Comment

akak...take care!!semoga semua urusan akak kat sana dipermudahkanNya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...