Saturday, January 7, 2012

Masih lagi

Assalamualaikum. Sakit tengkok dan sakit di sebelah kiri kepala makin menjadi-jadi. Saya sentiasa sakit berdenyut, mata selalu berbintang dan nak rukuk dan sujud pun sangat sakit. Saya perlu sujud perlahan-lahan bagi mengurangkan sakit. Nak tunduk sakit,dengar bunyi bising pun sakit. Malah bila batuk pun sangat sakit kepala saya ni. Ye,sakit itu penghapus dosa tapi bila saya sakit saya kurang mampu urus kehidupan keluarga saya.
www.tips-fb.com

13 comments:

sarah mohamad said...Reply To This Comment

Kenapa sakit kak? Ishhh baik akak pergi check dgn doktor. Nanti kang makin melarat. Semoga akak cepat sihat hendaknya.

azwa amani said...Reply To This Comment

sis..cek doktr ye..

diana said...Reply To This Comment

batuk sampai sakit kepala rasa macam nak tumbang..bila lama2 batuk melarat sampai sakit dada..saya pernah jadi gitu..
semoga cepat sembuh ye lM..:)

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

xg cek kat doc ke kak

mcm migrain je

Izan Ishak said...Reply To This Comment

harap2 LM cepat sembuh... take care dear...

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

ada migrain ke LM?? cepat sembuh ye LM.. patutla senyap je LM..

fany wany said...Reply To This Comment

jaga diri baik2. jumpa doktor naaa

Halimatun Sa'adiah said...Reply To This Comment

get well soon kak!!
ubt jgn lupe tau..

MaYa MustWany said...Reply To This Comment

g check kak.banyakkan berehat n tenang.jangan stress.check taw.semoga akak cepat sembuh.amin

ieda said...Reply To This Comment

dikk gi jumpe DR ..
jgn dibiarkan sakit tuu berlarutan
jumpee tau ! ..

Muna rahimah said...Reply To This Comment

Takecare kak

Bila Hati Azwani Berbicara said...Reply To This Comment

dah jumpa Dr kak? Semoga cepat sembuh.

Blog Bicara Hati saya yang ada link blog akak tu dah hilang kak...tak dapat dikesan. Ini saya dah buat blog baru.

http://bicaraazwanikhairul.blogspot.com/

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

seksanye rase sakit kepala ni..
kalau sakit mata pon time sujud la yang tak tertahan nye..
get well soon ummi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...