Thursday, January 5, 2012

Roti Telur Di Doha, Qatar




Assalamualaikum....


Alhamdulillah dah hampir 3 tahun kami tinggal merantau di Qatar ni. Walau tak semua tempat ada makanan kegemaran kami tapi masih boleh cari juga untuk melepas rindu makanan di tanah air. Bagi penggemar roti telur, tak perlu risau kalau tercampak ke Qatar ni, roti telur boleh di dapati di restoran chennai yang berada sangat hampir dengan rumah saya. Restoran ini berada di area Muither, berdepan dengan Azpire Park.








Ini roti telur adik azhad, saya makan tosei saja ...hehe. Encik suami biasanya order roti telur bawang dan cili, adik azhad biasanya cuma telur saja. Restoran yang bersih, selesa dan harga yang berpatutan. Alhamdulillah saya suka bawa anak berkunjung ke sana. 



Lain kali saya tunjuk makanan lain pula, tosei, idli, poratha, chicken grill dan juga keseluruhan restoran ini. Moga info ini berguna bagi warga Malaysia yang baru sampai ke bumi Qatar yang tercari-cari tempat yang menjual roti telur.  



Psst: doakan saya cepat sembuh ye, sangat tak tertahan sakitnya..huhu.



 
www.tips-fb.com

16 comments:

azwa amani said...Reply To This Comment

akak sakit apa kak?? apa2 pun semoga kesembuhan untuk akak.aminnn... thosai tu msm laa..hehehe, tak berapa gemar sgt :)

zalin onceitalk said...Reply To This Comment

sedap macam kat restoran mamak x kak? hihi..

semoga akak cpt sembuh..

Sundul Satu said...Reply To This Comment

Bantu sundul kami ya Gan

Lelord said...Reply To This Comment

kita suka dossa hhehehe

mira maisara said...Reply To This Comment

roti telur..nyum nyumm

Cik Ina Do Do Cheng said...Reply To This Comment

lydia semoga cepat sembuh ye. lydia sakit apa?

anamizu kaito said...Reply To This Comment

roti telur bawang+tosei sedapppnnye ummi!!! errr ummi,get rest + mkn ubat tau.. smoga ummi get well soon :)








luv,
ana

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

macam roti telur Malaysia je kan.sakit apa ni?

MaYa MustWany said...Reply To This Comment

fuhh nyum3..kalu mas,mintak abah beli,mesti yang xkan de bawang.hahah

capt. keon alhan said...Reply To This Comment

shafakillah!

diana said...Reply To This Comment

LMtak sihat ke???
banyak2 kan berehat..
kurang tidur memang mudah kena penyakit..

Woofer Storm said...Reply To This Comment

ummi sakit??jangan keja berat sangt,rehat cukup2 ye..

doakan ummi cepat sembuh..amin3

Maii said...Reply To This Comment

roti telur febret mai hihi
moga-moga cepat sembuh ya kak ;DD

Cik Cammy Lia said...Reply To This Comment

jiran saya pon skrg berada kat doha jugak.ntah2 akk knl kot.hihihi (mcm kecik je kan tmpt tu hihi)

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

sedapnye kak..
tp rse roti telur kt sne sme tak dgn kat sni??

JunAina said...Reply To This Comment

Sesekali bila rindu masakan mamak style boleh hilangkan rindu kat sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...