Sunday, January 1, 2012

Shoutmix-Takda nak jerit lagi



Assalamualaikum...


Tengok blog hari ni saya masih nampak ada pesanan di kotak jerit saya. Wahh masih ada? fikir saya. Notice yang mereka bagi kata mulai tahun ni akan tamat kota jerit tu secara percuma. Rupanya masih bernafas hingga detik saya menaip entri ini. Jap lagi tak tau lah, mungki esok atau lusa.


Kebanyakan rakan dah tukar yang baru. Jangan tanya bila saya nak tukar yang baru sebab saya kan buta ilmu blog-blog ni. Dulu ada zaer dia yang buatkan, sekarang adik zaer dah busy sangat...zai tolong buatkan header tolong make up blog saya..ehehe. Aduhh zaer, kalau kamu baca entri ni muncul la dik...tolong tukarkan kotak jerit baru tuk akak..sob sob sob. Mengada kan?takda kotak jerit pun nak sedih!




Maka, pemberitahuan di sini bahawa bila tamat saja tempoh yang mereka berikan maka tiadalah kotak jerit lagi di blog pink phanter ni ye kerana ke daifan akak terhadap ilmu berblogging ini...sekian. 




Psst: segala pesanan tinggal saja di ruang komen, kalau privacy saya takkan publish. Tulis la panjang mana pun..huhu. Sob sob sob..



www.tips-fb.com

14 comments:

MULAN said...Reply To This Comment

Happy New Year..!!!

Happy & healthy always..!!

Moga Awie cepat semboh..

Ujie said...Reply To This Comment

LM, harini last. esok dah takleh guna la tu.

saya try guna fibox. best jugak, tapi asik jam..takmo keluar. smlm dah remove.

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

xpe

jgn sedih2 k kak

lame da xde kotak jerit

Kizmyself said...Reply To This Comment

tak dapat jerit , kita bisik bisik je kak.

lieynanilaz said...Reply To This Comment

walau shoutmix takde...kotak komen pun boleh kan...hehe.

MaYa MustWany said...Reply To This Comment

alorhaiii...mcm xbest ler..xpun akak nak mas tolong?mas xkisah je ^^

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

rine pun tertunggu bila depa nak swh kita bayo.. maka delete la shoutmix tu skang gak.. hahaha

senang je LM.. kalau nak tukar.. nak tanya apa2.. email je kat rine alyatirah@gmail.com.. nanti rine bantu LM

Izan Ishak said...Reply To This Comment

yelah... kotak jerit LM masih ada di situ. takde kotak jerit pun takpe... masih wajib tinggal komen kalau izan singgah sini...

diana said...Reply To This Comment

macam blog saya wajib ada kotak jerit..sebab saya tak suka pi blog orang melaui kotak komen.bila klik je keluar profile.lepas tu letak link blog sampai 2,3,4..kompius nak klik link yang mana satu.tak kan nak klik satu2 kan??buang masa saya.kalau kita dah kenal atau biasa dengan blog dia ok la..kita ingat nama blog kan??ni tak..yang sekali dua mai tu susah nak inagt.

efa said...Reply To This Comment

errr ada ja lg kak ktk jerit hoho kalau tak da ssh dh nk jerit kehkeh

Azwani said...Reply To This Comment

saya ingtkan kotak jerit ni free sepanjang masa..rupanya ada tempoh ye. saya dah lama buang ni sbb ritu blog saya semak sgt ngan gadget..

Lelord said...Reply To This Comment

hehhehehe selamat tahun baru

deno said...Reply To This Comment

xpe la xde jerit2 tu... deno cakap2 kat sini.... heee... selamat tahun baru akak :)

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

klu nak mintak tlong ieyla buatkan pon bole kak..
anytime... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...