Thursday, January 19, 2012

Verification Word



Assalamualaikum dan salam sejahtera.





Apa khabar semua? Saya nak cerita sikit tentang blog. Kadang-kadang blog baru memang kebanyakkan ada punyai verification word. Sebenarnya saya malas sangat nak taip perkataan pada orang berkerusi roda tu. Saya ni rabun, kadang kala perkataan tu berbelit-belit sampai perlu 3 kali saya isi untuk meninggalkan komen. Terasa dizalimi pun ada..hahaha.



Jika kita jenis suka meninggalkan komen di blog sahabat, pasti kita suka blog yang mudah ditinggalkan komen kan? Ke korang suka nak isi perkataan tu? Kadang-kadang blog lama pun masih biarkan kita isi perkataan orang cacat tu. Paling sedih ada ramai yang tak sedar blog mereka punyai verification word. Maka, sila semak ruang komen anda semua ye. Jika kita mahu mesra pembaca, apa salahnya biarkan sahabat meninggalkan komen dengan mudah. Kalau ada spam kamu delete lah sendiri, tak lama pun delete spam kan?




P/s:Blog ringkas, ringan dan menarik biasanya ramai yang suka singgah. 


Tuan blog sedang bercuti dari berblog, tak dapat balas ziarah kalian. Terima kasih sudi hadir. Nanti saya balas ziarah kemudian ye.


www.tips-fb.com

22 comments:

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Ada ramai jek yg kena isi verification tu bila nk.komen..huhu..

Dorg xpasan erk??

~ yus ~ said...Reply To This Comment

betul, tak suka bila ada word verification ni.

miya said...Reply To This Comment

memang rimas juga.. tapi gigihkan jua mengomen, demi silaturrahim :)

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

hihi...ade jugak yang bak berkerusi roda lg...
kadang2 xperasan pon de verify code tu..
sbb kadang2 diorang siap wat scroll down lg..lps komen trus ttup..sabo jela..memng xde la komen kite tu..hihi

lieynanilaz said...Reply To This Comment

selamat bercuti....

Suara Kalbu said...Reply To This Comment

Setuju,

Kadang-kadang taip 2-3 kali words tu tak lepas juga.. terus hilang mood dah terus tekan X je

Izan Ishak said...Reply To This Comment

ada org tak perasan blognya ada VW ni... sbnrnya entahlah... menyusahkan pun ye kot...

deno said...Reply To This Comment

akak.. deno dah tak buat verification word tu... ingat tak hari tu akak suruh buang? masa tu deno pun tak tahu sbnrnya ada mende tu..deno nak tanya, kalo akak komen kat blog deno, ada tak lagi word verification tu?

Lina said...Reply To This Comment

kak lina pun sama...kdg2 rasa malas nak taip...blog kak lina tak ada kan kena macam tu hehe...klu ada sila beritahu yer

therylisa nurul ain said...Reply To This Comment

happy happy holiday ^_^

Kakzakie said...Reply To This Comment

Kakak pernah terjumpa verification word nama anak kakak tau dik. Nak pujuk hati pandai blogspot buat ye hihi....

Peri PiA said...Reply To This Comment

hehehe,leceh sikit kan?FW tu

ieda said...Reply To This Comment

setuju dik

paling malas kalau ada verifivation words nie huhuh tapi memandangkan ada kawan2 yg rajin2 dtg tu guna .. komen jugee lee ;)

S..U..D..@..I..S said...Reply To This Comment

selamt bercuti tp jgn lama2 LM

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

setuju 500%....tak suka la bila nak komen ada verification word tu...mencik aaa...

eRza farEeha said...Reply To This Comment

hehhe..nsb bek eza nye xde verification kn..hehehe

semoga akak selamat pegi dan pulang..:)

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

Hehehe, akak pasrah kalau Ada org dok kat kusi tu...huhuhu

Mg perjalanan LM n keluarga dipermudahkan Dan lancar....

Qish Darleena said...Reply To This Comment

Assalamualaikum Kaklong.. ♥
Wahh. Seronoknya dapat ke Mekah..
Bukan senang nak dapat peluang sekeluarga, naik kereta sendiri menziarah ke sana.. Alhamdulillah.. Barakallahu feekum.. Moga kaklong sekeluarga selamat pergi dan selamat sampai serta dipermudahkan segala urusan. Insyaallah.. Salam sayang..

QishDarleena..

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

selamat malam dari bumi malaysia buat lidya skluarga, dik...
sungguh ke tabah suci ya?
bestnya........
kak teringin nak kesana....
insyallah ada rezeki kak akan ziarah..

dik..moga kamu skluarga dapat melakukan ibadat dgn sempurna...

PS: kak ayu kerap gak tegur kawan2 y suka buat verification word... rasa naik jemu pula komen blog yang ada VW tu kan..

FasiHaH SupiaN said...Reply To This Comment

nak p mane tu kak....sy da balik ni...nak blog2...

Woofer Storm said...Reply To This Comment

hidup kalau boleh jangan menyusahkan orang lain..

takpe ummi,hati2 ye...

MaYa MustWany said...Reply To This Comment

macam blog akak,rilex n cool je..ringan je.blog mas macam dah gemuk lik ni.hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...