Thursday, February 16, 2012

Adik Syafiq



Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua. 

Maaf dah lama tak menziarahi blog kawan-kawan. Rindu nak pergi blog adik ieyla,adik sunah, ben, shida,nadh, iffah, belalang, cik ina,  checkgu rine, yus, eyeme, kak kalamhati, mazlin nordin, doctor hafiz, diana dan ramai lagi tak mampu saya nak taip. Malunya bila korang datang dan komen tapi saya tak balas ziarah ke blog kamu semua.  Saya mudah pitam sekarang ni akibat....(biarlah saya sorang yang tau) malas nak menaip panjang lebar, huhuhu.


Adik syafiq di siang hari...



Dia tak heran langsung dengan bola yang saya letak depan mata dia tu. Mungkin dia tau bola tu kotor kot? Apa yang dia dok tarik dari tadi cuma seluar dia yang ada gambar kasut tu. ?Geram nak cabut kasut tu tapi tak boleh. hik hik hik. Sekarang ni masih sejuk kesian adik syafiq pakai baju panjang siang malam. Rupa tak mandi je anak ummi sorang ni.




www.tips-fb.com

6 comments:

Suhaili Sarif said...Reply To This Comment

adik syafiq da pandai duduk???????

syukur alhamdulillahhhh..
cepat betul die membesar.hehe
serius comel seluar kasut tu #eh

fRaMe+LenSeS said...Reply To This Comment

hihihi. lagi bekenan ng kasut ye kak. ehe

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

kasut tu lg cantik kot.tu yg dia berkenan

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

at least baju tu ade gmbar kasut senyap jap die duk main baju tu..
lame2 t terjerit gak die kan kak..hihi

Peri PiA said...Reply To This Comment

hihi

LM jage diri ok,tak ingt pia ke?gurau je sje mengusik

Izan Ishak said...Reply To This Comment

alololo...comel je dia nak amik gmbr kasut kat seluar dia tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...