Tuesday, February 28, 2012

Doa Menghilangkan Rasa Marah



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Pernah merasa sangat marah ? Mari kita berkongsi satu doa bagi mengatasi perasaan amarah yang  menguasai diri.


Ertinya: "Aku berlindung dengan Allah dari godaan syaitan yang terkutuk. Ya Allah! Ampunilah dosaku, dan hilangkanlah kemarahan hatiku dan selamatkanlah aku dari godaan syaitan yang terkutuk". 


Bacalah doa ini apabila perasaan marah mula menjalar dalam diri. Dikhuatiri kita akan melakukan perkara yang tidak baik bila perasaan marah terlalu lama kita pendam.




www.tips-fb.com

15 comments:

intan_blur said...Reply To This Comment

tq..tq dgn doa nih...
moga2 klu kite hari2 amalkan..hilang sikap marah.. ;)

Hafizin Jamil said...Reply To This Comment

great..biar syaitan frust..

MaYa MustWany said...Reply To This Comment

berguna ni..terima kasih kak.

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

thanks miza..kena amalkan nie...kalau emosi tak stabil cpt je nak marah org...

ytekecik said...Reply To This Comment

thanks coz shared ilmu yang bermanfaat ni...

lieynanilaz said...Reply To This Comment

tq tapi kadang2 bila tengah marah lupa terus nak baca doa mahupun istighfar!!

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

Thank for sharing this kak..
Hope beri manfaat pada kita..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Moga kita amalkannya

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Tula..akak nk cuba kwl kemarahan

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Sama2 dear

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Saya pun camtu gak shida

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Most welcome

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Hrp lps ni kita amalkan supaya syaitan x berjaya menghasut

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Ye dik,hrp bermanfaat

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Ye dik,hrp bermanfaat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...