Sunday, February 26, 2012

Kesilapan

Assalamualaikum. Tuan blog sangat busy sekarang ni.Cuma sempat nak sampaikan sepotong ayat buat pembaca yang singgah ke sini."setiap insan tak lepas dari melakukan kesilapan namun jangan pula kita sengaja melakukan kesilapan untuk menyakitkan hati insan lain" wallahualam

- peringatan untuk diri sendiri.
www.tips-fb.com

9 comments:

deno said...Reply To This Comment

setiap manusia tak boleh lari dari kesilapan

H.J said...Reply To This Comment

thumbs up..hehe

FasiHaH SupiaN said...Reply To This Comment

nampak akak pun sangat bz....sy pun bz bila kat kampusss

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

thanks tuk peringatan tu kak.. :)

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

sama2 kita memperingati ant kita...

Belalang hijau Perisik said...Reply To This Comment

bz? sama la kita :)

diana said...Reply To This Comment

NI BETUL2 TAK SEMPAT NI..:P

Suhaili Sarif said...Reply To This Comment

minta maaf kak kalau ade salah silap

MaYa MustWany said...Reply To This Comment

hihihi bz pun akak still de effort nak wat entry..bravo2..hebat kak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...