Wednesday, February 29, 2012

Red Snipper



Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Sup ikan merah lagi...

kalau yang namanya white snipper tu ikan jenahak ke?aduhh akak comot tak kenal jenis ikan la duk kat sini. red snipper pun ada yang badan bulat dan leper. Kena tanya cik ina bab ikan ni dia lebih arif rasanya...malunye saya..hihi.




www.tips-fb.com

16 comments:

Hafizin Jamil said...Reply To This Comment

macam nama game plak ada sniper kat belakang tu..haha

Peri PiA said...Reply To This Comment

hihi,comel

pia pon same,kenal ikan yg basic2 je

JIJI YU said...Reply To This Comment

huk aloh..meleleh dah ni

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

akak ingat pembunuh upahan mana la tadi... ahahahaha


sedapnye sup tu, teringinnnn... :)

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

hihi..yang ni ade sape2 request ke kak??
ari tu maisara kan..hihi

lieynanilaz said...Reply To This Comment

kak...saya pun jenis orang yg tau makan jerr taapi tak kenal jenis ikan...keh keh.

Anak Ulu Cheka said...Reply To This Comment

la sup ikan rupanya
suspen je :)

AYNORA NUR said...Reply To This Comment

saya suka sup ikan mcm ni
sedap hingga tak toleh kiri kanan klu dpt pekena sekali!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Tak pernah tau ada game nama tu..hihi

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Dulu smpi skrg tugas beli ikan cik abe yg buat.tu yg kurang ilmu tu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Jiji ni pom..lin hidang nasi dah meleleh..ehehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Akak???pembunuh dia kata.ehehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Kali ni saja msk sbb nk abiskan stok

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Pasni kita kena kenal ikan eh

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Erk..tp tu nama yg mereka tulis masa beli.smua pakat terkejut

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Yes, kita sama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...