Monday, February 20, 2012

Syafiq Demam



Assalamualaikum...

Maafkan saya blog tak berupdate . Baby syafiq demam, batuk, selsema dan ada sedikit lelah. Saya pula dari semalam dah berjangkit demam sebab tak cukup tido dan kurang minum air suam. Sangat tak larat nak update blog tau tapi tengok adik ieyla dah korek entri lama saya sangat rasa bersalah. Maafkan akak ye dik ieyla dan kawan lain yang tertunggu-tunggu entri baru.


Moga kalian sihat sejahtera hendaknya. Amin.

 


www.tips-fb.com

12 comments:

fRaMe+LenSeS said...Reply To This Comment

moga adik syafiq cpt sehat n kak juga. amin2.

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

baby dah sehat sket ummi plak demam..
jaga kesihatan tau kak..

pssstt: saje korek entry lame..bnyk yg saye tertinggal upenye.. :)

Kakzakie said...Reply To This Comment

Tengok dia tidur macam sihat ye dik... Itulah bila anak demam kadang kita sebagai ibu pun boleh demam sama..

Jaga kesihatan dik...

Farah Hanis said...Reply To This Comment

Cian syafiq..

charmyiex said...Reply To This Comment

sian nyer syafiq n mama syafiq..semoga cepat sembuh..

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

SEMOGA DIK SYAFIQ CEPAT SEMBUH..UTK UMMI JUGAK

Cik Bambam said...Reply To This Comment

semoga mak and anak cepat sihat.. :)

Peri PiA said...Reply To This Comment

semoga syagiq syg cpt sembuh,Amin

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

moga adik syafiq cepat sembuh ye

deno said...Reply To This Comment

cepat2 sihat ya adik syafiq sayang.... kesian adik syafiq.. akak, adik syafiq susah tak mkn ubat...? :)

bersama kak Es said...Reply To This Comment

Ciannn stafiq

bersama kak Es said...Reply To This Comment

Ciannn stafiq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...