Thursday, March 22, 2012

Apple Pink Lady



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Apa khabar kawan-kawan semua? LM melalui satu fasa yang sukar untuk dikongsi bersama kalian. Tak terluah untuk ditaip. Pelbagai perasaan yang sukar untuk diluah. Ada rasa sedih, sayu, sepi, sunyi...macam-macam yang muncul. Mujur terlalu ramai sahabat yang bertanya khabar dan menghulur bantuan saat LM stress nak pulang ke tanah air ni.

Rumah dah macam apa. Kat dapur pun ada kotak, hall memang ada kotak, bilik pun kotak....esok saja yang tinggal untuk asingkan baju nak masuk kontena dan mana yang nak bawa pulang sendiri. Sabtu mover dah datang nak packing barang dan ahad barang mula gerak. Sedih? sangat sedih. Anak-anak tak rasa apa-apa kot? Ahad dan isnin 2 hari penuh emosi. Harap anak-anak kuat melalui detik tu nanti. Korang boleh bayangkan 2 malam hidup tanpa alas tido dan perabot sebelum kami pindah ke hotel pada hari selasa? mencabar kan?huhu.

Eh, dalam cerita persiapan untuk pulang, tajuk macam best je kat atas tu kan. Nak tunjuk epal cun LM ni. Korang tau kan saya suka segala benda yang pink dan putih. Maka sangat teruja bila tengok encik laling belikan epal ni.




Pink lady nama epal tu. Warna dia memang pink, besar dan rangup. Biasa saya beli epal gala atau royal saja. Tak pernah jumpa pula nama pink lady ni. Menarik kan? 


Bila otak letih badan mula rasa nak tidur saja...huhuhu




 
www.tips-fb.com

6 comments:

Muna rahimah said...Reply To This Comment

Nyum nyum . macam sedap je epal tu .hee

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

Amboihh, Nama pon gah... Hehehe

Mg lm kuat yek, mmg sonok Nk balk ke tnh air, tp Kita dh lama tinggal kat situ kan, sedikitsebyk mesti Ada kenangan yg indah... Mg2 hari depan lagi ceria ye...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Muna rahimahYe muna.. Sedap.

kakchik@ella said...Reply To This Comment

apple tu feveret KC. Dik, dlm seronok sikit2 sedih msti ada, kan. byk kenangan pahit manis di situ.

MaYa MustWany said...Reply To This Comment

sweet sungguh minat pink putih ek..

mas kagum kalau akak mas makan epal..betul2 habis isi..kalau mas makan mesti kene kritik coz xhabis lagi..hihihih

kiera'sakura said...Reply To This Comment

ehh akak pn ske pink dgn putih?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...