Wednesday, March 14, 2012

Busy - Bila Pulang Malaysia?



Assalamualaikum dan salam sejahtera

Busy busy busy...itu saja yang asik keluar dari mulut LM kan? eh silap, itu saja yang LM taip kan? Bila nak balik Malaysia? semua suka tanya soalan tu kan? Sekarang dah Allah berikan rezeki kami di tanah air. Maka akhir bulan ni kami akan terbang pulang selamanya ke tanah air. Tapi ha....tak dapat lah nak lawat blog korang macam selalu sebab LM sangat busy packing barang.

Barang akan shipping pada 25 Mac dan kami akan berangkat pada tettttttt...hujung bulan. Dah sampai nanti saya akan bagi tau ye. Risau pula mana tau kot-kot ada pula yang tunggu kat KLIA dengan bear besar ke? hahaha...tak rela tau. (ceh bajet retis la konon)

Entri pun suam kuku saja dah jadi macam blog masakan pula blog LM ni. Maaf ye tak sempat nak update, maka sempat share lauk dan kuih muih saja buat semua agar dapat juga manfaat bagi mereka yang suka mencuba pelbagai jenis kuih muih dan masakan. Moga LM dapat saham juga bila berkongsi tips, resepi dan info bersama kalian.

Cerita pasal family tak sempat nak update, terlalu busy sebab malam je memang keluar memenuhi undangan kawan atau membeli barang untuk pulang ke tanah air. Apa pun doakan LM dan keluarga selamat pulang ye kawan-kawan.



LM tepek gambar syafiq bagi yang merindui syafiq...lama tak citer perkembangan si kenit ni.
 
 

Alhamdulillah adik syafiq dah 9.2kg pun sekarang. Dah belajar duduk senget tu dan dah mula beberapa langkah merangkak. Sangat laju bertarik ke depan dan suka makan buah mangga dan strawberri. Sangat alah pada cuaca kat luar yang berhabuk tu dan tak boleh makan ikan . Ekzemanya masih boleh dikawal jika ummi tak bagi dia terdedah sangat di luar dan tak bagi dia mamam ikan dan beberapa benda bersusu.


www.tips-fb.com

7 comments:

najihah sahami said...Reply To This Comment

tembammmmmnyaaaa adik kakak. hehehe. akak, cepat balik, nanti masak sedap2 mish nak p ngapppp kat umah akak. hehe

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

nanti ummi balik mesia bz mengemas barang plak kan..pastu bz menerima kunjungan kawan2....

tak sabar nak jumpa ummi nak gomoi adik syafiq.....

semoga ummi sekeluarga selamat sampai tanahair

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@najihah sahamijgn x dtg pulak nnt tau

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@aDisH.sHidAhehehe..tak sbr gak nk jmp shida

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

owh ye, mb sesetgh ikan kot, jenis yg gatal... lm ada try bagi pelbagai ikan x?

mg bertambah baik ye sayang... :)

kiera'sakura said...Reply To This Comment

insyaAllah ada rezeki nanti blh lak jmpe akak :)

Peri PiA said...Reply To This Comment

back for good,suka nya bace

selamat pulang LM,kuatkan semangat ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...