Tuesday, March 20, 2012

Gambar Artis Seksi



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Saya singkap tengok nuff tadi. Terjumpa keyword hangat antaranya ada yang cuba search gambar seksi seorang bekas artis yang menjadi pengacara popular kini. Dia ni dulu tak bertudung, tapi dulu. Sekarang saya sangat suka dengan penampilan, ilmu dan dirinya. Apabila dia mula bertudung dia dah bagi amaran jangan sebarkan gambar lamanya pada media . Saya tak faham mengapa masih ada orang yang cuba selongkar dan nak sangat tengok gambar seksi dia. Untuk cari saham dosa dan bagi saham itu pada beliau?

Akhirnya orang tu sampai ke blog saya dan kecewa kerana saya tak pernah pun simpan gambar wanita itu samada gambar sekarang apatah lagi gambar seksi beliau. Bagi orang yang sibuk sangat nak cari gambar seksi itu ini tu insaf lah. Saya sangat tak faham untuk apa anda nak cuci mata dengan cara tersebut. Jaga mata untuk membentuk kesucian hati. 

Solihin Zubir kata jika kita sebarkan gambar orang yang tak bertudung tu kita pun sama dapat dosa walau dia tak bertudung. Ini pula memang sengaja dicari gambar seksi artis itu dan artis ini . Moga kita tak terus lalai dengan semua keindahan hidup yang tak panjang ini. Sekadar mengingatkan diri sendiri juga, insya Allah. 



www.tips-fb.com

9 comments:

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

pelik2 keyword pembaca search

~~zAnAfAhMi~~ said...Reply To This Comment

kalau yg dihalang, itulah yg di cari..

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

Hehe, pengacara Kah beliau? :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Betul wan, smpi nk perli org pun nk blskar cr ayat kat blog

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Zana, betul tu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Pernah juga nmpk beliau jd pengaca

syariena said...Reply To This Comment

Rasa tau kot sape..dia aktif berdkwah skrg..follow lah twitter n fb dia..best tau!n die byk update kt mana tmpt ade mjlis ilmu2 ni -syariena-

kiera'sakura said...Reply To This Comment

betul tue kak... slah satu sbb kira x ske upload gmbr kt mana2 skang.. takut kita terdedahkn aurat diorg

jena said...Reply To This Comment

haha.. btol la tuh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...