Tuesday, March 6, 2012

Projek 100 Blogger -Bro framestone



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Blogger femes Broframestone sedang menjalankan projek MEGA. Tak sangka projek ini sangat menarik bila Bro sedang mengumpulkan 100 Blogger Malaysia . Tadi nampak ramai dah join dan LM berterima kasih pada bro kerana menguwar-uwarkan projek ni. Bagi siapa nak join boleh melawat blog Broframestone . Perlu isi borang dan buat entri juga ye.

1. Mengumpul blogger warganegara Malaysia(saya memang anak Malaysia pun..)
2. Blog yang mempunyai bilangan penunjung unik sekurang-kurangnya 500 pengunjung sehari. ( harap dapat capai walau takda entri kencang..)
3. Blog berbahasa Melayu atau English (saya tulis dalam bahasa melayu)
4. Blog yang berkualiti. Bukan blog copy-paste (saya tak rajin nak copy entri orang..kalau tips atau petua saya buat ayat saya sendiri)
5. Seminggu sekurang-kurangnya 4 kali update.. ( Tiap hari cuba buat entri..)
6. Tidak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan.. (belum ada yang sudi nak lamar blog ni lagi.)
7. Sanggup memberi komitmen dalam Projek 100 Bloggers .. (Insyaallah)
Apa yang perlu dilakukan
1. Promote projek ini di blog.. (Ini yang sedang dilakukan.. Jom join!!)
2. Isi borang di sini (Ye lah, kalau tak isi borang tak boleh la bro nak cari kita kan??)
3. Tunggu feedback dan email dari beliau.
4. Jika layak anda dipilih…. (kaya lah kot? ...hehehe)


www.tips-fb.com

14 comments:

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

Gudluck kak...
Adik xlayak nak join..huhu

emieysandra said...Reply To This Comment

agak menarik ni kak...tp klu emiey ni layak k kak nk join? ehehe =)

Belalang hijau Perisik said...Reply To This Comment

serius, projek ni best... tp belalang x layak lagi nak join :(

eiela said...Reply To This Comment

gud luck kak.

hazanis said...Reply To This Comment

gud luck...:))

Mia Liana said...Reply To This Comment

semoag terpilih..... sama2 la kita cuba nasib...

Kak Aya said...Reply To This Comment

blog kak aya tak layak hu hu.

fndrocka said...Reply To This Comment

uv aku tak sampai 500 rasanya.

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

semoga berjaya...shida tak layak rasa nye..huhu

kiera'sakura said...Reply To This Comment

gud luck kak... kira x layak..hihihi

Syat0za Zai said...Reply To This Comment

selamat berjaya kak :) zai x leh join, xde dalam syarat2 tu..hoho

Anak Ulu Cheka said...Reply To This Comment

tahniah dpt masuk
baru je cuba mintak :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...Reply To This Comment

congrats sbb terpilih :D

ⒷⒽⒶⒾ ⒸⓄⓄⓁ said...Reply To This Comment

Wahhh~~ Tahniah :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...