Tuesday, March 20, 2012

Siannya Adik Syafiq



Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Saya sangat busy mengemas, memang tak sempat apa pun. Kalau blogwalking pun dari handphone atau cuma 5 blog yang teratas saja saya melawat. Teruk kan saya...ampun!!! sangat busy.

Tadi dah pukul 12 masih tak masak lagi. Saya sedang menumis toleh tengok adik syafiq merangkak ke dapur sambil menangis cari umminya kat dapur. Siannya kamu dik. Ummi masak simple saja. Kejaaaaaap je ye?



Saya bagi dia main beg dan plastik pun tak heran dia. Dia nak ummi gak. Alhamdulillah dapat masak sambal sotong dan sup telur untuk keluarga.


P/s: entri autopublish...di taip pada 1.45 pm hari isnin..hihi.

 
www.tips-fb.com

29 comments:

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

Alolololo, ciannnn dia, meh sini aunty amik, leh kwn ngan Kakak aty...

Sabo yek syg, nanti dh balk ke sini, ummi spend bykkk masa ngan awak yek

Muka dia sejibik lm la...hehehe *tang mata*

YAYA AZURA said...Reply To This Comment

owh..syafiq dah merangkak...takde kawan nak ajak main ye syafiq ?

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

alolo...ciannye kat adik.. :)

intan_blur said...Reply To This Comment

hehehhe..siannye dia..xpe2..mama masak sambal sotong tuuu..nyumm..nyummm.. ;)

najihah sahami said...Reply To This Comment

hamboii kak..mesti masak macam lipas kudung kan. hehe...

ieda said...Reply To This Comment

alah2 montelnyaa adik syafiq ..
ape2 pun nak ummi gak kan ;)

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

cumel syafiq.sian ye.ibu busy

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

alolo kecian nya dik syafiq...meh sni ateh dukung..senget badan ateh nie dukung dik syafiq...

ummi smlm pun kakakecik buat sambal stong jugak

Kakzakie said...Reply To This Comment

Wah... dah makin bijak. Merangkak sampai ke dapur cari ummi ye sayang... tengok pipi dia tembamlah dik...

Izan Ishak said...Reply To This Comment

tgk mukanya pun dah kesian sgt.. ummi masak kejap je tu adik syafiq...

kiera'sakura said...Reply To This Comment

ala shian nya syafiq.. klu ateh xmampu nk dukung achik mampu.. kihkihkih

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...Reply To This Comment

rasa macam nak amik dukung jer ni....

hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Kalau kak aty ada ni mesti dia diam sbb ada kwn

Akak kata mata adik sepet. Huwaaaaa

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Kalau xde kwn mmg dia meragam sket yaya. Dah blajar merangkak tp lum laju

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Mcm kesian sgt tp terpaksalah

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Sotong ummi cam x sedap je sbb cmpr air mata syafiq kot

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Mmg pun mish.. Kelam kabut sgt

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Tu la kak.. Klu ayah dan kakak abg ada pun nk ummi gak

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Busy sgt wan.. Tu la psl

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

semoga semuanya berjalan lancar ye LM.. rine doakan ye..amin..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

mai sini mai....acikD tolong bokbok kan...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Menu kita sama..hihi

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Tu la kak zakie, mencari dia bila ummi hilang. Dh susut sket dah tu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Sbb tu kagum ngan izan. Camner jg twin dulu ek

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Nnt achik tlg dukung ye.. Tp lenguh la tgn..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Hehehe.. Nmpk kesian dan merayu ke. Mmg ummi dukung pastu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Amin..,. Tq ye rine

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Klu dekat dah bg kak d ngan farah main ngan dia

deno said...Reply To This Comment

olohhh... dah muka sedih adik syafiq... umi die busy ye... meh akak deno dukung... heeeee:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...