Friday, March 23, 2012

Vanila Coklat?



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Saya penggemar aiskrim sejak dulu. Masa sangat makan aiskrim jenis kon. Tapi kan..walau saya ni pencinta coklat, saya sangat tak suka aiskrim coklat. Korang suka? owh..untunglah tapi saya tak suka.


Saya cuma suka aiskrim vanila, strawberry, yang ada kekacang. Tapi sebab budak ni asik angkut aiskrim coklat sekotak demi sekotak saya telan la juga bila rasa nak take five sorang-sorang kat dapur. Makan eskrim sorang-sorang amatlah nikmat...perghhhh. 

 
www.tips-fb.com

12 comments:

Delisa Collections said...Reply To This Comment

sy pun penggemar aiskrim tp lebih suka magnum classic

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

yummeeehhh...mkn sorang2 nikmat ek ummi..
xpe pasni nk mkn xyah ajak ummi..
nk mkn sorang2..hikhik

laskar pelangi said...Reply To This Comment

saya lak jenis suka makan aiskrim coklat;))
tapi kalau makan banyak,rasa muak jugak..

Rain said...Reply To This Comment

haha ingatkan bercerita pasal drama vanila coklat tu..

aiseyy, pengaruh TV kuat~

selamat menikmati aiskrim

kakchik@ella said...Reply To This Comment

adik, kita sama. KC tak suka eskrem coklat. suka vanilla jer.

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

favourite kita jgk tu LM.. tambah2 lg ice cream cekelat!!

Amira Anorah said...Reply To This Comment

samoo la kite.. aiskrim coklat cepat muak kot..:3

MaYa MustWany said...Reply To This Comment

strawberry mmg mas xla..tapi aiskrim choc fav..klu vanilla choc pun ok..aslkn de choc..hhihi

Scarlett O'Hara said...Reply To This Comment

Akak pulak suka semua aiskrim.Terutama durian.

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

Akak pun sam a, muak... Akak suka vanilla yg disaluti coklat je, cam esklem magnum yg baru tu :P

kiera'sakura said...Reply To This Comment

sama la.. kira xske mkn eskrim coklat even ske coklat.. slalu layan mcflurry oreo..hihihi

Peri PiA said...Reply To This Comment

cinta ais kerem :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...