Saturday, April 28, 2012

BE- Tq Nuffnang



Assalamualaikum dan salam sejahtera

Dah lama tak dapat BE dan lama juga tak semak nuffnang. Tiba-tiba ada BE melekat rupanya. Tak sedar ada BE baru...alhamdulillah dah RM8.21 pun jumlahnya.

Rezeki...alhamdulillah. Terima kasih nuffnang, boleh top up duit minyak antar anak sekolah nanti...hihi
 

Campaign NameBlogCTR
Bonus
Current EarningCTR
VW Polo Sedan Launch (Phase 2)Hidup Itu Indah
RM 8.21


Terima kasih buat semua followers dan para pembaca blog LM. Tanpa korang tak lekat la BE baru dan tanpa korang juga tak naik la jumlah BE tu kan? Semuanya dari Allah..moga blog ini sedikit sebanyak memberi manfaat buat kalian yang singgah ke sini, insyaAllah...


P/s: Domain dah nak tamat tempoh, kalau tak sambung pasti korang tak jumpa link nak ke sini kan?
 
 
www.tips-fb.com

8 comments:

Azura @ cik buaya said...Reply To This Comment

tahniah :)

deno said...Reply To This Comment

wahhhh!!! tahniah akak!! deno dah lama tak dapat BE.. kongsi la tips akak.. hehe.. tahniah again akak! (^_^)

nida husna said...Reply To This Comment

bestnyer. tahniah :)

sarah mohamad said...Reply To This Comment

Tahniahhh kak dapat BE! Me so jeles nih heheheh

ogyep yummy mellow said...Reply To This Comment

u... ogyep ni, nak kata buta it tu idaklah kan... rabun sikit gamaknya... maklumlah saya budak baru belajar... apa ke bendanya BE tu..

ejulz said...Reply To This Comment

tahniah kak.. ejul x dpt g BE ni.. hurmm

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

Ada ura2 Nk tuko domain baru ke? :D

kiera'sakura said...Reply To This Comment

jadi sila pegi renew domain yg baru kak.. klu x nanti kira bebai kt akak... hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...