Friday, April 27, 2012

Bila Ibu Dan Anak Bershopping




Assalamualaikum dan salam sejahtera

Bila si ibu berangan nak ke jusco shopping dengan anak-anak semua jadi kelam kabut tau. Selamat ada makteh(adik saya) tolong jaga anak - anak tapi kami kelam kabut juga urus mereka..huhu.

Syafiq tak mau duduk diam dalam stroller, aqila bila bosan mula merengek tak tentu pasal. Terpaksa naik lift sebab takut nak bawa adik syafiq debab tu. dengan stroller. Memang tak boleh fokus bila nak shopping dengan anak tanpa incek suami...huhu

Lepas upah makan kat SR terus balik. Episod mengamuk bersambung kembali...mengamuk sampai tertido-tido ...alahai anak!

p/s:saya kagum la kalau ada ibu gi shopping barang sendiri bawa anak 2-3 orang...hehe. 

 


www.tips-fb.com

11 comments:

pena rozie said...Reply To This Comment

hi...hi...hi... PR bwk anak g shopping brg dapur ajer...

Cik Diana said...Reply To This Comment

kagum dengan seorang ibu.. shoping pown keselamatan ank tetap diutamkan.

putu anggara said...Reply To This Comment

betul sekali itu...

Syat0za Zai said...Reply To This Comment

waaa.. makan kat SR tuu =9

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

rine biasa bawak anak2 semua shopping tanpa suami.. tp mesti kena bg perut dorang kenyang dulu.. hahaha

Peri PiA said...Reply To This Comment

fuhhh,hihi

wa SR

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

Amboihhh besonye portion dik qila tu, abes ke? Hehehehe

deno said...Reply To This Comment

memang akak! deno kalau nak shopping ngan kaklong... mesti tak bawak anak2 buah sbb nanti jadi mcm akak cerita lah... kalau nak bwk tak boleh shopping, g jalan2 je la... huhu :)

kiera'sakura said...Reply To This Comment

kira klu bersoping dengan salah sorang ank sedara pun dh pening nk melayan..hihihi

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

nak kek tu jugak..

nasib ada adik erk...boleh la dia toolong kak long yer..dapat upah x tu hehe

fRaMe+LenSeS said...Reply To This Comment

eh tu pebret adik tu. nak cketttttt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...