Saturday, April 7, 2012

Blueberry Cheese Tart



Assalamualaikum dan salam sejahtera

Tau tak? masa saya mengandungkan syafiq kan balik malaysia dah dekat nak bersalin. Lepas tu bersalin pula awal sangat dari due date. Maka salah satu benda yang LM idamkan tak dapat dipenuhi. Kebetulan bila kak masni nak balik segamat hujung minggu lepas LM order dengan kak mas cheese tart ni. Sedap sangat.


Alhamdulillah sedap dan menepati piawaian tekak saya...terima kasih kak mas sudi buat dan hantar ke rumah adik comot ye...sayang kak mas.


www.tips-fb.com

9 comments:

CT said...Reply To This Comment

aduyaiiii..sedapnya cheese tart...nak sikit..hi3

mama maman aka yana said...Reply To This Comment

fav mama gak tuh.. hehehe

FasiHaH SupiaN said...Reply To This Comment

ma peveret ni kak...

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

Akak pon suka blueberry ni, smpi Ada satu masa tu, abes je akak Oder, mkn smpi muak, baru akak dok diam2...kuikuikui

deno said...Reply To This Comment

beruntung akak dapat rasa tart ni... biasa deno makan tart telur biasa je...

pena rozie said...Reply To This Comment

suka...suka...suka....

Iena Eliena said...Reply To This Comment

Blogwalking here...

cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com

kiera'sakura said...Reply To This Comment

blek kg nt nk try buat cheese tart nie, harap2 menjadi la... huhuhuhu

ieda said...Reply To This Comment

nak satuuuuuuuuuuuuuu !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...