Wednesday, April 4, 2012

Pertemuan 2 Blogger



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Apa khabar semua? LM sihat-sihat saja. Alhamdulillah letih balik dari doha dah hilang dah, rasa semakin cergas dan sihat. Kebetulan masa hari LM sampai ke segamat tu kak mas blogger comel dari segamat juga ni memang nak balik ke kampung. So LM dan kak mas rancang nak bertemu. 

Kalau korang nak tau kak mas ni senior LM masa di sekolah buloh kasap dulu. Masa tu LM baru form 1 dan dia dah form 5. Ingatan dia sungguh kuat kenal dan ingat adik comot dia ni sampaikan jumpa kat blog pun dia boleh cam LM tau. Terharu betul la ngan kak mas ni. Kak mas peramah, tak sombong dan sangat cepat mesra. Rugi pada siapa yang tak kenal lagi dengan kak mas. 




Kak mas datang rumah LM hari ahad lepas. Sempat juga LM tempah blueberry cheese tart dengan kak mas, siap dapat hadiah kek coklat dan kek aurora lagi tau. Ternganga mulut tengok banyak yang kak mas bagi untuk adik comot dia ni. Tq kak mas sudi berkunjung ke teratak buruk kami. Maaf tak hidang apa pun memandangkan beras, gula semua takda sebab baru sampai dari doha tak beli barang dapur lagi. Moga ukhwah kita terus berpanjangan ke akhir hayat ye kak mas. Love u sis!


www.tips-fb.com

26 comments:

Puteri Iqa Izyan said...Reply To This Comment

wahh. baguslah umi ade senior ingat lagi. huhu.

patutlah hari tu tgk umi upload pic tart tu :)
mcm sedap je :)

Cerita Saya, said...Reply To This Comment

Nak jumpa akak jugaj!! :(

azzey said...Reply To This Comment

alhamdulillah. mmg best dpt bersua dgn kenalan kita kan..:)

Cikpuan rara said...Reply To This Comment

comels je akk.

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

akak study buloh kasap rupenye dulu2

masmurni said...Reply To This Comment

love u too miza.. harap2 boleh jumpa lagi dan lagi pas ni.. :)

kakchik@ella said...Reply To This Comment

oooo.. camtu ye rupa kak mas. nnti kc balik segamat kc pun nak jumpa dia lah. adik, selamat balik. tak sabar nak jumpa adik.

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

hihi..pasni leyh jamu org dtg ngan cheese tart kan kak...hihi :)

Kakzakie said...Reply To This Comment

Seronoklah dik dapat bertemu ye...

Baru samapi memanglah belum berbelanja lagi. Seminggu lagi oklah tu...

Myra Jay said...Reply To This Comment

Bestnyer... dapat banyak hadiah (makanan) lagi :)

aimaniman said...Reply To This Comment

sedapnya tart cheese.. akak suka cheese...

diana said...Reply To This Comment

dah balik ni boleh la jumpa ramai blogger kan lm??

kiera'sakura said...Reply To This Comment

nak jugak jumpe akak... huhuhuhu T_T

intan_blur said...Reply To This Comment

pandainye dia buat cheese tart..huhuhuhu..
untung dpt jumpe blogger yg pandai buat..heehhehe..

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

tetamu pertama erk kak mas nie..bila la kita dapat jumpa kan

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

tetamu pertama erk kak mas nie..bila la kita dapat jumpa kan

deno said...Reply To This Comment

wah seronoknya... deno teringin jumpa kak lydia... bila agaknya dpt jumpa... :)

zalin onceitalk said...Reply To This Comment

jaga tali persaudaraan yang dh terjalin tu kak..^^

Yaya Azura aka Naz Azra said...Reply To This Comment

LM nampak dah kurus sikit..

ejulz said...Reply To This Comment

nak jugak la tempah blueberry cheese tart dengan kak mas.. blh dapat hadiah kek coklat dan kek aurora gak. hehehe

fRaMe+LenSeS said...Reply To This Comment

ok adik dengki !!

ijatnuar87 said...Reply To This Comment

wah...blk segamat tak bagitau pom, huhuhuh...hehehe...

lieynanilaz said...Reply To This Comment

dah sampai Malaysia yerr...alhamdulillah.

lagi bertambah seronok bila jumpa senior ye dak?...hehe.

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

Uishh, untong ar Ada org ingat, mesti Lydia x syomot ms skolah, tu yg kakmas ingat tu... :D

Izan Ishak said...Reply To This Comment

izan pernah jalan2 blog kak mas. tak sangka senior miza rupanya... manis je rupa uoll ni. dah macam adik beradik plak...

MaYa MustWany said...Reply To This Comment

wahh smua berebut2 jmpa akak gak ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...