Wednesday, April 4, 2012

Syafiq Dan Nenek



Assalamualaikum dan salam sejahtera

Syafiq ni tak takut orang, siapa saja boleh dukung dia. Alhamdulillah dia cepat mesra dengan semua orang. 



Syafiq dalam ribaan nenda tercinta...meronta-ronta minta lepas sebab nak merangkak check lantai rumah neneknya...hihi. Sejak pandai merangkak ni takmo dah beriba lama-lama. Nak lepas bebas saja.


www.tips-fb.com

13 comments:

azwa amani said...Reply To This Comment

amboiiii..tembamnya.. huhuhu :)

azwa amani said...Reply To This Comment

amboiiii..tembamnya.. huhuhu :)

pena rozie said...Reply To This Comment

sama dengan aiman. tp cik aisyah tak nak gan orang....

fRaMe+LenSeS said...Reply To This Comment

Ala tomeinyaaa. Hihi grm aih adk tgk

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

Ya Allah, pipi tu Lydia gantung buah pear ke? Hehehee

al-lavendari said...Reply To This Comment

salam dari saigon.

budak2 tengah nak membesar memang begitu .. semua dia nak check dan nak ambil tahu.

Puteri Diyana said...Reply To This Comment

comelnyeee baby 2.. :D
grm tgk ppi die.
ase nk cubit2 jee hehee :D

Izan Ishak said...Reply To This Comment

alahai shafiq ni...manja sungguhlah ngan nenek dia ye...

nampak muda sangat mak miza... umur bape ye?

ejulz said...Reply To This Comment

tiba2 rindu nenek ejulz.. :(

MaYa MustWany said...Reply To This Comment

tembam nya pipi

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

baby xtakot orang ni yang lagi best nih... :)
alahaiii pipi die... :)

kiera'sakura said...Reply To This Comment

bila tgk2 blek kan.. Syafiq nie bdan die tembam mcm adik sepupu kira... umur pun lebih kurang...

deno said...Reply To This Comment

budak2 biasa kalau dah pandai merangkak mesti nak bergerak je kejenye kan kak? sian nenek nak main2 ngan syafiq.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...