Sunday, April 22, 2012

Telefon



Assalamualaikum dan salam sejahtera

Alhamdulillah urusan pasang unifi dah selesai jumaat lepas. LM lega sangat dah selesai, boleh call bonda hari-hari lah camni ek. Tenet laju macam roket...weee!!!

Aqila sejak tengah hari semalam sibuk suruh auah dia antar rumak bonda. Dia ingat rumah nenek dia tu dekat?pelik betul...dulu ye la 3 minit dah sampai dah dari rumah kami. Memandangkan telefon rumah dah ada LM dail la rumah bonda bagi dia cakap dengan neneknya. Berjam pula dia berbual macam-macam benda dia cerita bab sekolah,  rumah, jalan makan eskrem dan itu ini. Entah paham ke tidak neneknya tak tau lah kan?Qila kan pelat sesangat...huhuhu.

LM sendiri pun suka sangat dah ada telefon rumah, wahh pasni hari-hari boleh call...sukanya!!!

P/s 1:korang call bonda korang hari-hari ke?

p/s 2 : eh..kita nak beli kasut wedges la..bosan pki crocs olivia ni hari-hari..ada yang pink-pink kan cumil..ahaha. Ops, saya baru tau adik kiera saya suka pink juga pas baca entri dia psl hanger pink, semua pink!hihi



 
www.tips-fb.com

11 comments:

aizuddin said...Reply To This Comment

unifi memang best..puas hati sangat2..

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

erm....bila nak kol kita lak miza hehehe..

erm..shda sekarang selesa kasut nipis...senang gerak ke sana ke mari..kalau g kenduri kawen ke apa baru pakai wedges hehehe...


saya jugak suka WEDGES kfc tp xnak yg cheezy ye..

fRaMe+LenSeS said...Reply To This Comment

untunglahhhh. ada kasut pink. ada internet laju. ada rumah jauh dari umah bonda. ada qila yang cakap pelat. ada tepom umah.

ahahahhahahaha :P

fRaMe+LenSeS said...Reply To This Comment

Adoi yaaaiii @adish Shida ni. plik aa. cheesy wedges tu sgt sedap kot. bleh plak ampa tak suka. :P

kiera'sakura said...Reply To This Comment

selagi blh hari2 mesti call mama walaupun kejap dan tatau nk ckp pe.. ckup tnye khabar masak pe jer.. jnji call..hihihi

pink suwit kan kak..hihi

ejulz said...Reply To This Comment

10 entry sehari la camni.. intenet laju cam roket.. hehe

emieysandra said...Reply To This Comment

rindunyer nk bace celoteh kak LM di blog ni, ehehe..dh pulang Msia eh kak, tgk gmbar qila msuk sek..smoge sume urusan akak dipermudahkan =)

ogyep yummy mellow said...Reply To This Comment

salam ziarah... tak dapat call bonda ari2 la... at least once or 2 times a week.. InshaAllah..

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

skang ni jimat kan? kalau kol umah ke umah, pree... weeeee. ke no enpon, mcm kol tempatan :P

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

wah, sakanlah pasnih berborak.huhu

deno said...Reply To This Comment

wah bestnya kak lydia dah pasang unifi!!! kat terengganu belum sampai... deno ingat nak minta ma pasang jugak bila dah ada sini sbb broadband nie mcm siput... huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...