Saturday, April 21, 2012

Wajah Baru


Assalamualaikum.... Pening la dengan wajah baru blogger.com ni. Saya nk approve komen pun tak tau kat mana. Huwaaa dah 3 kali saya buka camtu gak. Out dulu ye kawan2. Tolong ajaq sket tang mana nak picit punat tu. LM tak tau. Serabut je tgk.
www.tips-fb.com

10 comments:

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

Xpe, pelan2 kayuh, akak Nk gtau, akak xtau, hiks

ieda said...Reply To This Comment

akk layie x tahu huhuh
macam mana LM nak tukar ke dot.com nie huhuhu

~ yus ~ said...Reply To This Comment

kat belah kanan tu ada butang setting, klik pada old blogger interface. Dia mmg asyik dok tukar je, kita dah tukar old blogger interface pun, bila dah tutup lappy, buka semula jadi new interface lagi kan. Asal masa saya guna dia bertukar pada yg lama cukuplah, so, mmg setiap kali nak view dashbord, kena tukatr setting ke old blogger interface tu lah. Harap LM faham apa yg saya kongsikan ni...:)

Harga Trica Jus said...Reply To This Comment

yu mari...!

ejulz said...Reply To This Comment

hahaha.. sabo je la kak..

FasiHaH SupiaN said...Reply To This Comment

nanti lama2 oklah tu kak LM..lama xsinggah sini..........

azwa amani said...Reply To This Comment

huhuhu..amani pun terkejut ngn wajah baru tuu

deno said...Reply To This Comment

erk... deno still pakai yg lama..

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

wan dulu dia tnya nak old ke new.huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Tq semua.. LM dah dpt dashboard lama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...