Monday, May 21, 2012

Bayi Comel?



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Sabtu lepas ni LM gi midvalley jap lepas tu time senja tu terus ke jusco dekat ngan rumah ni jap nak cari barang syafiq. Incek suami bebel gak la sebab naper tadi kat midvalley tak gi jusco sana? sebab...saya cuma tau susun atur jusco sini dan mudah saya nak sambar barang..hehe. Pelik ke saya?

Saya tak larat nak naik atas so saya minta incek suami je yang cari barang syafiq. Saya jamu mata di bawah tengok kot-kot ada baju yang sesuai di hati, sayangnya takda...Tunggu punya lah lama tak turun-turun saya pun naik atas cari mereka. Rupanya si ayah sedang merancang nak snap gambar dak bambam ni untuk masuk pertandingan baby comel.

Saya terpaksa duduk jauh-jauh sebab kalau saya dekat pasti dia takmo duduk atas kerusi tu...huhu.


Nampak tak dia dah mula nak turun dan melasak kan? hahaha...

P/s: baju tu hadiah dari kakakecik adish shida, elly dan iffah hari tu..eh ke yang lain join hadiahkan baju baby syafiq ek?

 

 
www.tips-fb.com

10 comments:

ana amalina said...Reply To This Comment

untung LM incek suami mau jgk tlg crikan brg yg nk d beli..hehe =p

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

harap2 menang lah ye

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

alolo comey nya dik syafiq....terharu bila ummi dah 2x pkai baju nie...alhamdulillah

a;a kami ber3...hehe

diana said...Reply To This Comment

memang comel...:p

kiera'sakura said...Reply To This Comment

Yg awal tue nmpk mcm die kte 'npe kena duduk dlm nie' hihii

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@ana amalinayang ruginya incek suami sbb terpaksa tlg cari barang..kikiki.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Rozuan Ismailamin..tq wan

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@aDisH.sHidAtq shida syg..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@dianatq diana

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@kiera'sakurakiera phm bahasa syafiq eh..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...