Tuesday, May 22, 2012

Bercelaru



Assalamualaikum dan salam sejahtera

Apa khabar semua. Tak sempat nak up entri yang best-best. Sekarang ni rasa celaru sikit otak. Syafiq makin lasak, dah 10 bulan sibuk nak belajar berdiri dan berjalan. 

Ni pun baru siap masak. Perut lapar sungguh tapi tadi makan laksam 2 suap dah stop sebab syafiq buat hal. Tido pun jap je. Mujur masa dia tido tadi sempat menyapu dan mengemop hasil kreativiti syafiq lenyek pisang. Selamat lepas dia berkreativiti tadi dah siap mandikan dia.

Siap je kerja tu dia bangun sebab nak bantu saya masak. So masak lauk dan bubur dia serta basuh pinggan dialah yang 'bantu' kat dapur. Mengamuk je pegang kaki ummi sambil meraung. Last-last saya suap dia biskut rusk oren 2 keping. Okey..nak siap-siap pi jemput syafiq. Ops..nak wish besday buat adik nadh moga panjang umur dan murah rezeki...amin. 
www.tips-fb.com

5 comments:

kiera'sakura said...Reply To This Comment

aktifnya baby Syafiq tue xpe mesti dia pandai tue sbb ligat!! hihi

kakchik@ella said...Reply To This Comment

Budak tgh nak naik mmg camtu dik. kena byk tumpu masa kat dia. rasanya berat badan adik mesti byk turun, kan.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@kiera'sakuratu la kiera..tp akak tak terkejar

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@kakchik@ellahuhu..psl berat mmg tak dinafikan la kak..mendadak turun walau rumah tak bertangga pun.haha

lieynanilaz said...Reply To This Comment

dia nak membesar itu yg aktif...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...