Wednesday, May 2, 2012

Blog Ammar



Assalamualaikum dan salam sejahtera

Apa khabar hari ni? 

LM check referrals dan dapati blog Ammar masih lagi menghulur ratusan trafik buat blog lydiamiza.com ni. Jutaan terima kasih buat adik Ammar kerana selalu bagi backlink buat blog akak yang suam-suam milo ni. Alhamdulillah tanpa sokongan ammar dan semua yang membaca ke sini tak akan bertahan lama blog ini. Tanpa korang semua siapalah LM kan? Terima kasih semua...sangat hargai kalian kerana sudi singgah membaca di blog ini...

p/s1: pembaca blog ni ada yang baca dan tak komen,ada yang baca,komen dan tinggal jejak kat shout box, ada juga yang tinggal jejak kat shout box tapi tak baca dan tak komen. Apa pun saya hargai semua yang hadir ke sini. Bagi blog yang saya ziarah...tak semestinya saya datang perlu tinggal jejak kan? 

p/s2: saya hargai kalian semua...dan semestinya komen kalian juga amat bermakna bagi saya,saya tak pernah delete komen korang pada tiap entri saya kecuali jika komen korang tu berwarna biru(link) saya tak suka orang promote entri di ruang komen dan juga komen yang berulang-ulang dari orang yang sama pastinya saya akan delete dan approve satu je. Lainnyer tak kuasa saya nak delete ye kerana saya amat hargai tiap komen dari sahabat semua.












www.tips-fb.com

12 comments:

Kakzakie said...Reply To This Comment

Kakak punya style kalau kakak dah baca mesti nak tinggal sikit kata walau tak banyak...

Miss PIJAOSIX said...Reply To This Comment

Hai jiran....

org selalu gak intai blog awak..dan semestinye meninggalkan komen...:)

diana said...Reply To This Comment

biasanya kalau saya singgah tak tinggal jejak tu maknanya saya tak de entry baru..heheh..
bukan apa,ramai blogger yang akan singgah balik bila kita komen.jadi saya tak nak la depa singgah blog saya tapi entry lama je yang ada.rasa bersalah pulak.

Mak Lagenda said...Reply To This Comment

Sama jugak mcm blog mak..lately ni, rasanya bnyk trafik masuk,but jrg yg nak tinggalkan komen. Tapi yg bestnya, ramai jugak pengomen yg baru2 dikenali berselangseli dgn pengomen tegar.

Mak loikeeeeee gitu...

P/s: Blog mak xde s/mix..so,klu nak dijejaki kembali, mmg melalui jejak komen yg ditinggalkan ajelah.

kiera'sakura said...Reply To This Comment

klu yg drop komen dua tiga kali tue mesti sbb server dia xbpe ok.. kira slalu jd cm tue =.='

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

will always be ur reader kak.. :)
pasni bile dah ok sket leyh jadi milo panas blk..hikhik.. :)

Akulah.com said...Reply To This Comment

wah.. traffik dia mencurah2

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

tahniah akak. dapat dari blog ammar mmg trafik tggi le kan.blogger femes tuh

teja said...Reply To This Comment

you go girl! sentiasa support kak long..:)

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

blog femes tuh.huhu

Kalamhati said...Reply To This Comment

salam adik..

kak wan pun lama tak jenguk sini..huhu blog pun dah berhabuk..

Mr Bell said...Reply To This Comment

belalang pun sama macam komen sis diana kat atas tu... belalang x BW klu xde entry baru sebab cian org yg dtg balas kunjungan tu... (bajet ada yang baca entry)

huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...