Wednesday, May 30, 2012

Bloglist Wajib Terjah LM



Assalamualaikum dan salam sejahtera. 




LM nak buat bloglist baru untuk siapa yang berminat nak ada dalam bloglist ni. Bloglist ni akan LM terjah untuk blogwalking pecut LM tiap hati memandangkan bloglist lama malas nak bubar dan malas nak usik dah... bloglist ni akan bertahan selama 2 bulan saja dan akan diperbaharui lagi mengikut siapa yang berminat nak sertai.


Apa kebaikan join bloglist LM ni?
1. Pastilah LM akan terjah blog korang tiap hari jika ada kelapangan.
2. Dah ada dalam bloglist LM tu pastilah kawan yang masuk sini akan klik blog korang juga kan? ha... trafik tu.
3. Mudah untuk LM nak bw

Caranya mudah saja...buat entri dan tepek header LM tu, dan link kan entri korang ke sini. Siapa minat boleh join eh. Berat camne pun blog korang LM akan terjah gak nanti..tpi tak janji leh komen ke tak la kan, like pun okey kan? 






Selamat berblog buat kawan-kawan semua dan selamat kembali berblog buat sifu saya sorang ni...Tun Teja . Tq kak ija sebab dia perkenalkan dunia blogging pada LM. 


www.tips-fb.com

13 comments:

Yaya Azura aka Naz Azra said...Reply To This Comment

sure ramai ni nak duk kat bloglist LM..2 bulan pulak tu..lama..

Peri PiA said...Reply To This Comment

chop...chop mari nanti pia buat eh ;D

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

tiap HATI ye ummi...hehhee kalau i x buat entry nie agak2 u masuk x blog i setiap ari...hehehe

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

amboi

ayat akk xmenahan

walau berat cmne pun blog ttp diterjah haha

Scarlett O'Hara said...Reply To This Comment

Blog Miza ni blog wajib akak terjah.Nak join jugaklah.

Sunah Sakura said...Reply To This Comment

puiyooo...rajinnya kakak comot...ekekek

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

sis... akan join.. satt

Iza Teratak Usang said...Reply To This Comment

Assalam..
Rajinnya LM nak buat bloglist lagi..
Iza pun main lompat2 je dari blog ke blog. Kadang2 malas nak ikut bloglist yg ada..

Syat0za Zai said...Reply To This Comment

Assalamualaikum Kak Lydia.. Kalau akak nak remove tab 'SYATOZA' kat tepi sidebar tu silakan la ya :) Zai pun dah jarang dah blogging ni. Rasa nak berhenti blogging pun ada ni. =/

teja said...Reply To This Comment

alahai..bukan sifu pun..ada ilmu sikit2 kita kongsi sama2 lah LM..:)

nanti akak nak join tapi tak sempat nak draft entry lagi..maklumlah baru sampai rumah mak..huhu

Wanzi said...Reply To This Comment

selalu terjah ada roti bakar n kopi o kaw hehe....

http://www.wanda2u.com/2012/05/aku-nak-lm-terjah-selalu.html

kiera'sakura said...Reply To This Comment

segan nk duk bloglist akak auwww auwww hihihihi :p

Liza @ Adzriel AB said...Reply To This Comment

teringin juga tapi takut kak liza tak terbalas je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...