Wednesday, May 16, 2012

Dapat Jumpa Baby Yana

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Alhamdulillah dapat juga jumpa baby yana dan ujang. Plan asal saya dan shida nak jenguk kat rumah mereka je tapi bila rombongan kami ramai terus lepak kat kedai makan. Itu pun dah petang baru tau nak lepak mana.


Baby yang sangat comel...geram tengok. Tapi tak merasa dukung sebab ada baby syafiq. Yana pun sangat cute...malu pula jumpa orang pemes dan cute ni..huhu. Nak borak pun kelu lidah tau.

Baby girl nampak debab harap gaun merah yang ummi bagi tu muatlah ngan dia...huhu. 
www.tips-fb.com

12 comments:

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

KAKAKECIK BOLEH DUKUNG BABY ZAFIRAH...

siti khadijah said...Reply To This Comment

tembamnyaa baby yana..huhuuu

Ujang9897 said...Reply To This Comment

thanks sudi jumpa ktorg..=)

cantik baju tu.., ('',)

KuNanGKuNanG said...Reply To This Comment

tiga2 pun comel..jeles btl...he3

Izan Ishak said...Reply To This Comment

alololo...sangat comel bby yana n ujang tu! rasa nak gomol2 pipinya...

kiera'sakura said...Reply To This Comment

baby Zafirah sgt2 comel sama mcm baby Syafiq

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@aDisH.sHidAjeles ngan kakakecik

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@siti khadijahhaah..geram tgk

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@KuNanGKuNanGyeayyy ada yg kata akak comel.haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Izan Ishaktu la izan..comel kan

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@kiera'sakurabetul tu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Ujang9897sama2 ujang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...