Sunday, May 13, 2012

Dobi

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni ingatkan dapat cuci kain kat kedai dobi tu free memandangkan lama dah tergantung banner kata free sempena hari ibu. Rupanya panjang giler barisan dan sesak dengan manusia. Akhirnya kain hanya siap dicuci petang bila kedai dah lengang dan 2 baldi terpaksa saya sental sendiri... Huk huk huk. Lengan makin kecik tak perlu pergi gym kot? Ada baiknya juga menyental kain kan? Haha, sengaja nak pujuk hati sendiri je.
www.tips-fb.com

6 comments:

emieysandra said...Reply To This Comment

wahh...dobi pun buat promosi, uhuk33..takpe la kak, itula..org jgn ingat jadi surirumah ni xkeje senang je.macam2 keje kne buat sendiri kan kak =)

eiela said...Reply To This Comment

orang ramai sebab hari cuti kot..

Ahmad Shafiq Bin Othaman said...Reply To This Comment

zaman sekarang nie,macam-macam cara boleh dilakukan untuk mencari duit as long as halal disisi agam, xd masalah pun :) good luckk..

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

ala siannya...

selalunya kalau free2 nie mmg gitulah.. ramai jadinya

kiera'sakura said...Reply To This Comment

xpe kak lama2 nt tgn akak berketoi2.. hikhikhik

fRaMe+LenSeS said...Reply To This Comment

Nak kna pgl akak ketoi2 plak la pasni. Hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...