Monday, May 7, 2012

Gaya



Assalamualaikum dan salam sejahtera

Apa khabar semua? Maaf blog sedikit berhabuk tak berupdate. Nak citer pasal gaya. Semua orang suka bergaya tak kira lelaki atau perempuan. Ada juga jenis yang tak kisah pasal penampilan, asal ada saja disarung. Tapi kan jangan sampai selekeh sangat sudah la kan?

LM pun jenis simple je, takda lah nak melaram 24 jam. Nak-nak time kejar masa sekarang ni memang tak sempat la nak melaram ke sana sini. Tapi kan korang perasan tak ada sesetengah orang ni kan dia tak suka bergaul dengan orang 'sempoi' macam kita ni? kalau orang make up tebal, bulu mata lentik, handbag ribu riban, pakai branded dia pandang la...cuba kalau pakai t-shirt 30 ringgit takda dipandangnya pun. Mungkin pada mereka gaya sempoi tu ala-ala maid kot?tak sesuai berkawan  dia pun.

Ish benci juga kadang-kadang dengan orang berlagak dan pilih bulu ni...harap tak jumpa dengan orang macam ni. Selalu dengar kawan duk mengadu pasal ni. Pada LM nak berkawan tu biarlah ikhlas...pilih kawan pun kena hati-hati.Betul tak? 

 
www.tips-fb.com

13 comments:

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

kita x kisah gak bape harga nya...tp kalau leh nak yang berkualiti la..kalau yg nahal2 kadang2 pk nanti tetiba rosak ke apa...sayang

Lelord said...Reply To This Comment

suka gaya yg simple sempoi janji kemas dan selesa

Belalang hijau Perisik said...Reply To This Comment

x reti memilih kawan... sapa yg sudi kawan, belalang ok jer :)

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Xkisahla dia kaya or miskin..itu rezki memasing..yg pntg kwn kita tu menjurus kita ke arah kebaikan kan LM??

Scarlett O'Hara said...Reply To This Comment

Akak paling suka tengok gaya Fatin Liyana.Comel sangat.

Yaya Azura aka Naz Azra said...Reply To This Comment

jaga standard ler tu..dia tak nak kawan ngn kita sudah..kita kawan ngan kita2 dah la..hehe

Aku Mad said...Reply To This Comment

lau nak berkawan, yg penting hatinya baik.. :) ..pastu, bila kita tgh susah dia reti nak menolong ..

Mooniqueen said...Reply To This Comment

Ramai je macam ni..tapi mcm saya tak kisah nak kawan dengan siapa je...buat ape nak pilih2 kat dalam kubur kain kapan putih jugak...so kita ni sama je sebenarnya...

kiera'sakura said...Reply To This Comment

klu jmpe spesies mcm nie, sblm dia tinggalkan saya cuba tinggalkan dia dulu.. kawan jela apa masalah dengan penampilan dia sume tue kan..

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

klu adik lebih selesa bergaul ngan org yg simple dan xmembanding2 ni..
sebabnye..lebih rase ukhuwah tu ngan kite..xyah nak pilih bulu sngt kan kak..

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

30hengget pong x minx duet dia nak beli #ehh

Lama menghilang, bz yg maha hebat ke? :P

Melor said...Reply To This Comment

area rumah saya ramai yg berperangai macam nih. so saya lebih berhati2 bila berkawan.

Nurul Afifah said...Reply To This Comment

yg baiknye, diorg mmg teros go away dr kita. xdala masalah tersilap kwn dgn dia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...