Thursday, May 24, 2012

Makan - Makan Blogger

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Lama LM perap entri ni atas sebab tertentu, malas nak bising-bising kan? Tengok dah takda keyword pasal pertemuan kiorang ni baru rajin nak publish...hehe.

Ingat entri saya pasal shida dan kawan lain datang rumah saya di entri ini? . Sebenarnya along nak join tapi dak kecik tu tertido pulak. Lepas maghrib tu kami bergerak untuk bertemu dengan yana untuk cium-cium baby zafirah. Saya pernah cerita pasal pertemuan dengan yana di entri ini



Bukan saja dapat jumpa yana dan ujang serta baby comel ni tapi kami dapat jumpa rakan lain juga seperti zamir, ben, hafiz. Elly, iffah dan shida sama gak macam LM segan-segan la konon sebab pertama kali jumpa semua kawan-kawan lain ni. Alangkan dengan yana pun segan ni pula ramai malam tu. Alhamdulillah pukul 10 lebih kami gerak balik sebab keluarga elly dan iffah dah risau anak gadis mereka tak balik lagi.

Iffah lagi lambat sebab dia perlu ambik kereta dia kat rumah LM dulu sebab nadh pandu kereta iffah untuk pergi makan malam tu dan motor nadh ada rumah LM. Sian nadh dan iffah balik lambat hari tu...apa pun kami semua gembira dapat makan dan bertemu hari tu. Pertemuan yang tak dirancang sangat sebenarnya. Plan asal nak gi rumah yana je sebenarnya tapi tak sangka ramai dan meriah..hehe.

www.tips-fb.com

32 comments:

mizzkechique said...Reply To This Comment

gath ni la yg sy xdpt pegi tu..huhuhu

S.U.F.E.E.N.A.N said...Reply To This Comment

Wahhhh beshnya dik dapat gather2 dengan member2 blogging..incik ben pun ada aaa...nnt kalu ada lagi program seumpama ini miza kasitau akak ye..jika ditakdirkan berkelapangan masa time tu bule la kita joint..!

Miss u much, sis.

pena rozie said...Reply To This Comment

bestnyer...

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

Tula kan. Hope dpat kumpl cmbi lg pasni

err nadh y sampai lewat

ieda said...Reply To This Comment

dikk nampak ben tuu kurus erkk ;)

diana said...Reply To This Comment

wah..
lm balik2 sini terus dapat jumpa rakan blogger..
saya ni baru jumpa sorang je blogger..
solihin..yang lain tak jumpa pun lagi..saya malu sikit..
hahaha

fRaMe+LenSeS said...Reply To This Comment

untunglahh. ahahahha :P

Yaya Azura aka Naz Azra said...Reply To This Comment

bila dah bertentang sure lepas nie hubungan makin akrab..seronoknya tengok gambar tu..apakan daya yaya jauh di Trg..hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@mizzkechiquennt kita jmp len kali eh

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@S.U.F.E.E.N.A.Nbaikla akak...klu akak nk jmp adik sorang je pun okey ...hehe.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@pena roziealhamdulillah..best dpt gelak2 ngan elly, shida dan lain2

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Iffah Afeefahblh...hrp bkn mlm sbb mlm masa singkat sgt

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@dianax plan pun diana..kebetulan nk gi umah yana, tp sbb ramai kami gi mkn luar.tup2 ada zamir, ben dan hafiz join

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@fRaMe LenSeShaah untung ek

siMpLY nana said...Reply To This Comment

Bestnya dpr gather2 mcm ni...

bujal X said...Reply To This Comment

gambar makan2 mana? he~~

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

semoga persahabatan kita akan kekal buat selama2nya..thanks sudi jadi sahabat saya...

thanks kepada smua yang sudi datang jumpa makan2 malam tu

kakchik@ella said...Reply To This Comment

Jeles sbb tak ajak KC. Hehehe.

Puteri Iqa Izyan said...Reply To This Comment

wahh. dah lame x join jumpe2 blogger ni. :P

laskar pelangi said...Reply To This Comment

Wah! Meriah gitu. Bestnya akak ;)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Takpe.. Yaya jmp kwn ganu dulu. Ada masa kita jmp nnt

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Nak jmp awak gak

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Ni kat putrajaya

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Tengs pd awak gak.. Huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Hihi.. Kami plan dah nk maghrib. Tu yg x smpt call akak tu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Ummi lg x biasa jmp reramai

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Mmg meriah

Along Usop said...Reply To This Comment

nguuu.... nak nasik pepel!!

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

Bang Ben kuwus sbb x cukup tido mlm kot, hehehehe

Sonok bergede kan.... :)

kiera'sakura said...Reply To This Comment

Along tue mmg sokmo dia terlajak tido ritu pn cm tue... hihihihi

Peri PiA said...Reply To This Comment

indahnya ukhwah

deno said...Reply To This Comment

seronoknya akak dapat jumpa ramai2... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...