Sunday, May 20, 2012

Pagi Ahad

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Salam ahad buat semua, cuti- cuti ni plan ke mana ek? LM plan macam bagus je nak ke nilai cari barang tapi masuh terkebil- kebil atas sofa cari mood. Mood susah mau mari la... Badan lemah dan lemau semacam. Tak cergas dan sakit- sakit. Hurmmm bila lama tak bersenam macam ni la jawabnye kan?
www.tips-fb.com

9 comments:

Yaya Azura aka Naz Azra said...Reply To This Comment

mood saya pun melayang ntah kemana..lepas cuti hujung munggu bila time masuk keje balik macam nie lah..hehe

kiera'sakura said...Reply To This Comment

kira kalau mlm tue mimpi bukan2 bgun tue msti sakit2 bdan..hihihi

Wanzi said...Reply To This Comment

Tapi bila dah sampai nilai nti, mood yg malas terus je hilang.... yg muncul mood nak beli semua yg ada hehe

Wanzi said...Reply To This Comment

Tapi bila dah sampai nilai nti, mood yg malas terus je hilang.... yg muncul mood nak beli semua yg ada hehe

pena rozie said...Reply To This Comment

mood tengah bercuti....

~~zana@pb~~ said...Reply To This Comment

Panas2 ni lepak kat Nilai, mmg bnyk keluar peloh...

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Mood ngemas la LM..husband bz. Tggu cuti sek..nk cuti2 mesia. Yeayy!!

deno said...Reply To This Comment

akak... deno baru balik dari program walk a payung.. sebenarnya deno tak berapa sihat, demam.. tapi pegi jugak sbb dah lama plan nak pegi.. hehe... selamat berhujung minggu akak :)

Kalamhati said...Reply To This Comment

ni nak kena consume Herbalife ni dik..baru healthy and energetic..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...