Monday, May 14, 2012

Pembakar Semangat



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Selamat hari isnin semua. Ada yang kata blues di hari isnin ni orang kerja saja yang rasa. Tapi LM pun rasa juga. Bangun pagi dah malas dah...lemau semacam. Terus muhasabah diri, pujuk hati dan berdoa semoga hari ni semua berjalan lancar. Alhamdulillah minum lacto lite dah rasa cergas kembali. Badan mula berpeluh dan mata rasa segar. Tu lah akibat malam tadi tido dengan perut lapar dan syafiq menyusu sepanjang malam. Letih lesu dah rasa badan.

Apa pun lacto lite penyelamat pagi ni...tengok mata syafiq yang bersinar jadi pembakar semangat untuk saya terus mealngkah meniti hari ini dengan bersemangat. Baru siap sidai 2 baldi baju yang saya sental lepas teguk lacto lite tadi..yeayyy..berjaya untuk tepis kemalasan. Alhamdulillah, tq Allah.

Bekpes pun belum...roti dengan tuna je lah ye?
 



www.tips-fb.com

10 comments:

azzey said...Reply To This Comment

dh jd biasa kan . bl hr isnin je jd malassssssssssss....tp alhamdulillah doa adalah senjata kita yg paling kuat!

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

weee...baby pon makan roti jela ek..hiks..

azrinna said...Reply To This Comment

Jadi ibu memang banyak pengorbanan kan?

Mak Lagenda said...Reply To This Comment

Mmg anak2 la menjadi penkuat semangat kita as a mom ni kan..

ieda said...Reply To This Comment

roti dan tuna dah healthy bfast dah dik ;)

Cikpuan rara said...Reply To This Comment

tc kak.jgn lupa mkn.

diana said...Reply To This Comment

langsir umah saya warna coklat..sebab malas nak basuh..kan??hehehehh

diana said...Reply To This Comment

eh!saya komen salah tempat ye..??ni la jadinya bila sekALi singgah baca banyak2 entry..hahah

S.U.F.E.E.N.A.N said...Reply To This Comment

Maybe akak pn kene cuba apa yg adik miza minum tu..maklumlah ari-ari jadi DJ (driver jalanan)energy mesti mantop gitu..hehehee

fRaMe+LenSeS said...Reply To This Comment

Kak, tgu ye adk ngantor lg 1 bakul. Ahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...