Sunday, May 13, 2012

Selamat Hari Ibu Buat Bonda



Assalamualaikum dan salam sejahtera

Selamat Hari Ibu buat semua ibu di dunia ini. Alhamdulillah dah hampir 10 tahun LM bergelar ibu sejak mengandungkan maisarah dulu....kegembiraan menjadi ibu dan perit jerih membesarkan anak hanya insan yang bergelar ibu saja memahaminya kan?

 Kek buat Bonda di Segamat...bonda mertua dan untuk kalian juga yang bergelar ibu.



Bonda tersayang....i love u, moga Allah merahmati kehidupanmu bonda...Tiada insan yang paling istimewa dalam hidup ini kecuali dirimu Rahmah binti Latiff...love u !


Maisarah dari malam tadi dah busy plan itu ini konon nak sambut hari ibu untuk umminya...alhamdulillah itu sangat memberi kebahagiaan buat ummi anakku sayang!

Jom baca kisah ni tentang ibu ayah

Dan jangan kita lupa kasih sayang ayah juga...ayah kasihnya tak bertepi umpama lautan yang luas, cuma kadang-kadang ayah tak tau nak tunjukkan kasihnya pada kita.Kita sakit ayah pun risau dulu kan...malah kita kena gigit nyamuk dulu ayah tampar dan lenyek nyamuk tu sampai lumat sebab marah nyamuk gigit kita...apa kita beri pada ayah kita sekarang?renung kan!

Jom baca kisah kasih sayang seorang ayah ni, ulang alik tiap minggu hanya untuk menatap si kecil permata hatinya penghibur jiwanya ni. Jarak bukan penghalang

Selamat hari ibu...tanpa ibu siapalah kita, namun jangan dilupa kasih ayah juga tak pernah kurang buat kita.


 Ayah saya...

Mampukah kita balas jasa ibu ayah dan beri mereka kebahagiaan yang indah buat mereka?tepuk dada tanya hati.


www.tips-fb.com

13 comments:

mama sara nur said...Reply To This Comment

assalam
salam kenal
sekamat hari ibu jga ya

ejulz said...Reply To This Comment

slmt hari ibu.. :)

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

Selamat hari ibu buat kakak cayunk...
Tak ternilai jasa seorang ibu..
Alhamdulillah masih lagi mampu tuk membahagiakan ibu saya.. :)

TheyCallMeMrRight said...Reply To This Comment

kita tidak akan pernah dewasa di hati ibu kita. setuju?

kasih ibu membawa ke syurga. kasihnya bapa tidak terhingga.

ieda said...Reply To This Comment

selamat hari ibu juga buat LM ;) semoga dpt jadi ibu yg terbaik buat keluarga ..

Anak Ulu Cheka said...Reply To This Comment

selamat hari-hari ibu

ogyep yummy mellow said...Reply To This Comment

Selamat HAri Ibu... Jasa mereka memang tidak akan pernah terbalas...

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

Selamat hr ibu jua buatmu dek... :D

Ensem ayah Lydia tuh, hukk

aleen aiden said...Reply To This Comment

selamat hari ibu kak.. :)

THE LEKAT LEKIT STORY said...Reply To This Comment

selamat hari ibu buat kak LM.. seksinya Ayah.. kekekekeke

Qasey Honey said...Reply To This Comment

terima kasih sudi singgah...slmt hari ibu juga kpd anda...

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...Reply To This Comment

Happy Mothers Day, LM! :)

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

selamat hari ibu bt kamu jua sayang, 10 tahun bergelar ibu pastinya banyak pengalaman y kamu ada mendidik anak2...

dik, first time lihat gambar ayah kamu, rupanya kecantikkan kamu dr iras2 ayah kamu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...