Monday, May 21, 2012

Tulang

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

 Sihat semua? Saya sedang buat sup tulang lembu. Semalam minta incek suami cari kat pasar. Sebenarnya plan nak masak lemak cili api macam along sister in law saya masak tapi takut tak sedap macam dia buat lak nanti. Akhirnya saya supkan saja la... Owh saya rindu masakan along. Asal balik kampung MIL je mesti saya nak rasa masakan along yang super sedap. Sambal belacan tomato dia pun sedap,sambal sotong kering dia pun sedap. Arghh citer bab makan apa saja along masak semua sedap di tekak saya. Ini bukan bodek kak ipar tau!!! Tapi mmg dia masak sedap.


www.tips-fb.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...