Wednesday, June 20, 2012

Akak Dah Femes


Assalamualikum dan salam sejahtera

Adik angkat saya cakap tadia, wah akak dah pemes. Uik, bila LM pemes? Haha.. Rupanya dia terbaca entri sorang blogger pasal super cantik tu.. Hihi tu bukan pemes dik.

Entri seseorang kadang kala mempengaruhi naik turun blog kita. Alhamdulillah walau cuma entri suka- suka tapi tetap beri kebaikan pada kita. Kebaikan apa? Trafik bagus duit nuff pun cun la kan.

Bukan nama dan femes yang dikejar. Duit masuk tiap bulan pun dah cukup. Side income boleh buat beli jamu ke, vitamin ke.. Kan?
www.tips-fb.com

9 comments:

amengs88 said...Reply To This Comment

tapi kalau sekadar bercerita dalam blog pon kadang2 boleh femes gak kn

ieda said...Reply To This Comment

ahaaaaaaaaa dik
beli jamu ngan akk tau ! .. ;)

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

pemes la dalam kalangan kami2 ni

hafiz hafizol said...Reply To This Comment

nie mesti salu dapat cek dr nuffnang kan ? XD

Bro Zulkbo said...Reply To This Comment

salam..
ermm..patutlah maintain je
makan jamu rupanya LM nih :)

KuNanGKuNanG said...Reply To This Comment

tgk kt fb td...blog ammar jadikan sis lbh femes dari biasa..he3...:)

AbgferOz said...Reply To This Comment

ehem2.. akak pemes nak sain bley :P hihihih larikkk

kiera'sakura said...Reply To This Comment

xpernah cek nuff tue.. hihi

Cikpuan rara said...Reply To This Comment

hehehehe bila boleh bli vitamin baru betul2 cantik.kan kak.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...